- 18 Şubat 2024
- 37
- 6
- 24
- Konu Sahibi friday1905
Merhaba yine erkek arkadaşımla bi birlikteliğimiz oldu. Bu defa korunduk prezervatifle. Erkek arkadaşım prezervatif olmasına rağmen geri çekilme yöntemi kullandı. Geri çekildi prezervatifi cıkardı ve popoma boşaldı. Ben yine de tedirginim. Ancak prezervatif vardı ve içimdeyken asla boşalmadı. Geri çekildi prezervatifi cıkardı ve öyle kalçama boşaldı. Acaba sperm kalçamdan aşağı akıp vajinama temas etmiş midir diye korkuyorum. Eğer temas ettiyse bile bi şey olur mu sonucta icimdeyken değil dışardayken boşaldı popoma. Gerçekten çok tedirginim böyle bi şeyde hamilelik olur mu lütfen bilen cevaplasın. Lütfen zor durumdayım. Bu arada regl başlangıcı 28 şubattı. İlişki ise 17 martta oldu. Kesinlikle içime boşalmadı. Geri çekildi ve prezervatifi cıkartıp eliyle kendine mastürbasyon yapıp popoma doğru boşaldı. İçimdeki tedirginlik az da olsa popomdan vajinama sperm bulaşmış mıdır,vajinama doğru akmış mıdır? Aktıysa da popomdan akıp vajinama değmesi sorun olur mu? Popoma boşaldıktan 1 dk içinde popomu silip yıkadım. Lütfen aydınlatın beni, şimdiden yardımcı olacaklara teşekkür ederim.