Gebelik sorunu-3 aydır deniyoruz

Lara6363737373737373

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2019
101
15
26
Merhaba kızlar
Aslında buraya çok kötü olduğum için yazıyorum
3cü ay olucak çoçuk için deneme yapıyoruz,sonuncu ay ovulyasyon pozitif oldu o günler de ilişki oldu
Fakat eşimde sperm sorunu var
0 değerler olmasa bile, hereket say ve canlılık o kadar çok değil
Bu beni çok korkutuyor,ya hiç olmazsa ya hiç bebek sahibi olamazsak
Ben 25 eşim 35 yaşında
Aslında buraya sizin desteğinizi ve ya yaşanmış hikayelerinizi okumak için yazıyorum
Bende şuan için herhangi bi sorun yok şimdilik rahim filmo olmadım

35 yaş altı için 1 yıl, 35 yaş üstü için ortalama 6 aylık deneme süresi normal. Siz bu kadar sartlanirsaniz stres de etkiler. Ancak tıbbi olarak eşiniz veya sizde bir sorun varsa bunun için doktora gidin. Kimse buradan bunu anlayamaz.

35 yaş altı için 1 yıl, 35 yaş üstü için ortalama 6 aylık deneme süresi normal. Siz bu kadar sartlanirsaniz stres de etkiler. Ancak tıbbi olarak eşiniz veya sizde bir sorun varsa bunun için doktora gidin. Kimse buradan bunu anlayamaz.
Evet sadece deneyimleri okumak istiyorum
Şimdilik eşim tedaviye başladı

3 ay çok erken. 1 sene olmadan doktorlar zaten hiç bir şekilde tedaviye başlamıyor. Tavsiyem ovulasyonu bırak akışında ilerleyin. Olmuyor diye stres yaparsan hiç olmaz.

Varikosel mi var eşinizde neden düşük değerleri
2 yıla yaklaştık neredeyse bizde korunmadığımız halde gebelik elde edemedik 1 yıl olmadan hastaneye gittik spermiyogram eşimde varikosel çıktı çift taraflı 3 ay önce ameliyat oldu eşim
Hayır varikosel yok
Sadece değerler düşük diye doktor şimdilik a e vitaminleri verdi bi kaç ilaç daha
Sizde değerler kaçtı? Bir an önce toparlanır inşallah eşiniz

Hayır varikosel yok
Sadece değerler düşük diye doktor şimdilik a e vitaminleri verdi bi kaç ilaç daha
Sizde değerler kaçtı? Bir an önce toparlanır inşallah eşiniz
İnşallah canım 🌸 bizim sperm total değeri 1 milyondu morfoloji 0 dı , size ultrason ile de bakılmıştır sanırım biz ilk özele gittik anlamadı test sonucuda baktı enfeksiyon ilacı verdi bir sürü kullan dedi gönderdi içim rahat etmedi şehir hastanesinde doktor araştırdım gittik yeniden spermiyorgram testin yaptırdı baktığında Renkli Doppler ultrason ile bakıldımı diye sordu varikosel den şüphelendi ve onunlada kontrol edilince anlaşıldı varikosel olduğu 🥲

İnşallah canım 🌸 bizim sperm total değeri 1 milyondu morfoloji 0 dı , size ultrason ile de bakılmıştır sanırım biz ilk özele gittik anlamadı test sonucuda baktı enfeksiyon ilacı verdi bir sürü kullan dedi gönderdi içim rahat etmedi şehir hastanesinde doktor araştırdım gittik yeniden spermiyorgram testin yaptırdı baktığında Renkli Doppler ultrason ile bakıldımı diye sordu varikosel den şüphelendi ve onunlada kontrol edilince anlaşıldı varikosel olduğu 🥲
Aynen canım ultrasonda varikosel çıkmadı diye antibiyotik enfeksiyon ilacı , vitamin ve kan basıncı için ilaç verdi
Ben duydum ameliyyatdan sonra baya düzeliyo varikoselde çünkü sorun aradan kaldırılıyor

Aynen canım ultrasonda varikosel çıkmadı diye antibiyotik enfeksiyon ilacı , vitamin ve kan basıncı için ilaç verdi
Ben duydum ameliyyatdan sonra baya düzeliyo varikoselde çünkü sorun aradan kaldırılıyor
Ay çok şükür sevindim sizin adınıza gerçekten, inşallah tez vakitte sağlıklı bir gebelik nasip eder Rabbim, iyi ki erken gitmişsiniz hastaneye de peşini bırakmayın 1 yıl hiç sorun olmayanlar için normal ama ufak bir sorun varsa peşinden gidip tedaviyi olup takdiri Allaha bırakmal en güzeli 🌸 inşallah beklentimiz duamız o yönde düzelir 🥰🥲

X