• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik şekerine illede insülin şart mı?

dalyaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2009
97
3
86
Ankara
arkadaşlar sizinle bu konuda başımdan geçenleri paylaşmak istiyorum..gebelik şekeri hikayem yaklaşım 20 gün önce başladı..50 ve 100 lük yüklemeler yüksek çıktı ve ben önce diyetisyene gittim..2450 kalori ile başladık sonra 2200 en son yani şuan 2050 kalorilik diyet yapıyorum..diyetime başlayalı bügün 18.günüm ve harfi harfiyen uymama rağmen hala düzene sokamadım,bu arada yürüyüşlerimide 2050 kalorilik diyetle birlikte sıklaştırdım fakat hala çözüm olmadı.tabii bu 18 günlük süreçte endokrin doktoruna da gittim o ve kadın doğum doktorum hepsi bana insüline başla diyorlar..ben direndim diyet ve sporla düşürmek için ama malesef artık yenildim..bebğimin herşeyi normal olamasına rağmen(çok şükür)olabilecek risklerden bahsedince doktorum gözüm korktu ve başladım bugün sabah insüline..iğne olayı sevimsiz gelmiştir bana her zaman ama bebeğim için kalan 2 ayımda katlanacağım(bu arada 31+2 günlük hamileyim).benim gibi gebelik şekeri yaşayan hamileler hikayesini paylaşırsa çok sevinirim..gelişmelerden sizleri haberdar ederim..

Back