GEBELİK ŞEKERİ

Benim doktorum bana şeker yüklemesi yapmadı. Gereksiz olduğunu söyledi. Daha doğrusu bebek için uygun olmaz, zararlı bile olabilir dedi. Yani onda hiç birşey yokken bile, şeker çıkarabiliyor. Bebekte şeker vs olsa topuk kanında çıkıyor, boşuna almıyorlar o kanı. Anne de aynı şekilde muayene oluyor zaten. Neyse yaptırmışsın bir kere, kendine az kalorili, şekerli liste oluştur, sık yürüyüş yap. Sağlıkla getir dünyaya.
biliyorum bu konu tartışmalı doktorlar bile ikiye ayrılıyor ama şeker yüklemesi tavsiye etmeyen doktoru değiştirmenizi öneriyorum.

Merhaba hanımlar 28 haftalık hamileyim gebelik şekeriyle başım dertte şeker yüklenesiyle diyabet olduğumu söyledi doktorum endokrinolojiye yönlendirdi, diyetisyenle birlikte bi programa başlattılar sürekli kan ölçümüyle diyete rağmen hala yüksek oldunca insülin başlattılar insülin + diyet + egzersiz hatta diyetimi ben kendim yine de kısıyorum diyetisyenin verdiğinden daha da az yiyorum ama maalesef hala çok yüksek. Diyetisyen daha da kısamam listeni bu sefer bebeğin beyni gelişmez dedi endokrin doktoru da şeker çok tehlikeli gebelikte dedi yukarı tükürsem bıyık aşşağı tükürsem sakal durumundayım morallerim çok bozuldu açlık şekerim bile 120 lerde çıkıyor benim gibi olup da kontrol altına alabilen var mı 😞
Merhaba açlık ve tokluk kaç çıktı sizde

X