Canim bende agzima attimgim lokmadan itibaren 1. Ve 2. Saat olcuyorum
Cevaplayan arkadaslara tesekkur ederim. Ben genellikle 2. Saattekini olcuyorum arada 1 saatlikte olcuyorum simdiye kadar cok yuksek cikmadi neyseki. Insuline gerek kalmaz buyuk ihtimalle. Bu arada siz ciger gelistirici igne oldunuz mu. Onumuzdeki hafta olucam ve oda cok yuksektiyomus sekeri. Cok gecmis olsun sizlere.
Evet tam emin oluyum diye ilk teshis konuldugunda 2. Saatleride olcuyodum 1. Saate gore cok yuksek cikmasada siniri azcik asiyordu neyae su aralar insulinin de etkisiyle siniri oyle aman aman asmiyor cok sukur Rabbime yoksa zaten yuksek oldugunda bogazim agzim yapisiyor kuruluktan suda icsem yanip kavruluyor bogazim midem agzim anliyorum yuksek oldugunda
GM Discovery cihazından gönderildi.
anneler 75 gr yükleme sonucu benim değerlerim 84, 1.saat 135, 2.saat 123 çıktı nasıl sizce?
Mukemmel normal degerler hemde asiri normal masallaah diyelim)
çok sağol canım sevindim sizin de iyi olur inşallah.. ama bende de enfeksiyon ve kan pıhtılaşma hücrelerimde azlık çıktı bunun için tedavi göreceğim..
Son durumlariniz nedir arkadaslar benim sekerim 3 haftadir gayet duzene girdi tabi insuline devam hic yemedigim 5-6 kalem yiyecek var hic dokunmuyorum onlara ozaman gayet iyi arada sevdigim meyveleri azicik kaciriorum napiyim :) bebegin kilosu haftasina gore normal iri bebek olur falan demislerdi oyle aman aman bi irilik ve fazla kilosu yok seker suan etkilememis gorunuyor cok sukur ...