Gebelik sekeri

Canim bende agzima attimgim lokmadan itibaren 1. Ve 2. Saat olcuyorum

Evet tam emin oluyum diye ilk teshis konuldugunda 2. Saatleride olcuyodum 1. Saate gore cok yuksek cikmasada siniri azcik asiyordu neyae su aralar insulinin de etkisiyle siniri oyle aman aman asmiyor cok sukur Rabbime yoksa zaten yuksek oldugunda bogazim agzim yapisiyor kuruluktan suda icsem yanip kavruluyor bogazim midem agzim anliyorum yuksek oldugunda

GM Discovery cihazından gönderildi.

Cevaplayan arkadaslara tesekkur ederim. Ben genellikle 2. Saattekini olcuyorum arada 1 saatlikte olcuyorum simdiye kadar cok yuksek cikmadi neyseki. Insuline gerek kalmaz buyuk ihtimalle. Bu arada siz ciger gelistirici igne oldunuz mu. Onumuzdeki hafta olucam ve oda cok yuksektiyomus sekeri. Cok gecmis olsun sizlere.

Boyle bi igneden doktor hic bahsetmedi ben daha 29. Haftamdayim ama bilemiyorum kacinci haftada vuruluyor ki sanirim erken dogum ihtimaline karsi cocuk erken dogarsa befes alabilsin zorluk cekmesin gelisimini duzgun tamamlayabilsin diyedir sanirim

Benim de agzim kuruyo dusuncede uykum geliyo ve bayilicak gibi oluyorum

anneler 75 gr yükleme sonucu benim değerlerim 84, 1.saat 135, 2.saat 123 çıktı nasıl sizce?

Son düzenleme:
Mukemmel normal degerler hemde asiri normal masallaah diyelim )

çok sağol canım sevindim sizin de iyi olur inşallah.. ama bende de enfeksiyon ve kan pıhtılaşma hücrelerimde azlık çıktı bunun için tedavi göreceğim..

çok sağol canım sevindim sizin de iyi olur inşallah.. ama bende de enfeksiyon ve kan pıhtılaşma hücrelerimde azlık çıktı bunun için tedavi göreceğim..

Herkesin imtihani baska baska iate Allah yardimcimiz olsun arkadasim gececek ya sen onu dusun ben cok uzulmustum simdi igne yerlerim bile agrisa acisa of demiyorum daha neleri var bi belkide en sanslilariyiz cok sukur...

Son durumlariniz nedir arkadaslar benim sekerim 3 haftadir gayet duzene girdi tabi insuline devam hic yemedigim 5-6 kalem yiyecek var hic dokunmuyorum onlara ozaman gayet iyi arada sevdigim meyveleri azicik kaciriorum napiyim :) bebegin kilosu haftasina gore normal iri bebek olur falan demislerdi oyle aman aman bi irilik ve fazla kilosu yok seker suan etkilememis gorunuyor cok sukur ...

merhaba bende de şeker var, diyet verildi kısmen uyuyorum. şeker ölçüm cihazını sabah aldım daha. tokluk 1. saat 133, 2. saat 93 çıktı. öğle yemeği açlık 84 toklukları daha ölçmedim. değerler nasıl olmalı ki??

merhaba bende de şeker var, diyet verildi kısmen uyuyorum. şeker ölçüm cihazını sabah aldım daha. tokluk 1. saat 133, 2. saat 93 çıktı. öğle yemeği açlık 84 toklukları daha ölçmedim. değerler nasıl olmalı ki??

Degerler normalde olmasi gerektigi gibi sizinki diyetle falan basedilecek durumda anlasilan masallah boyle gider ins. :)

sorun yaşayan arkadaslar dogumunuz nasil oldu sorun yaşadınız mi anlatır mısınız?

OTE="DestinaX, post: 36384184, member: 131380"]Degerler normalde olmasi gerektigi gibi sizinki diyetle falan basedilecek durumda anlasilan masallah boyle gider ins. :)

GM Discovery cihazından gönderildi.[/QUOTE]
Ark

Ben yaptim canim dogum tarihine kadarda insulin kullndim. Dogumu hic bi sekilde etkilemiyor. Gebelikk sekeri teshisi konmus hastslara verilen tedaviler sadece bebekte irilesme ve greksiz kilo alimi olmasin diye önlem amacli yapilan tedavilermis. Dogum sirasinda doktori bi kac kez sekerim konusunda uyardigimda bana bunu soylemisti ki ne bebegim iri bebek oldu ndde dogum seklimi ve seyrini etkiledi dogumdan hmn sonra da seker8m normale dondu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…