Gebelik şekeri

Shraozen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2020
1
2
29
Merhabalar bende gebelik şekeri çıktı hastanede 65 mg yüklemede birinci saat 208 ikinci saat 154 çıktı doktorum dahiliyeye yönlendirdi gittim değerler çok yüksek değil diyetle hallederiz dedi diyetisyene gittim liste verdi birebir uyuyorum listeye. Yani bezelye bile yasak mesela. Şeker cihazı verildi günde bir defa açlık 3 defa tokluk bakıyorum yemeklerden bir saat sonra. Sadece sabahları 140ın üzerinde çıkıyor diğer öğünler hep 100-120 arası. Sabah neden böyle olduğunu çözemedim bir yumurta domates salatalık peynir zeytin ve yarım dilim tam buğday ekmeği yiyorum birşey içmiyorum başına gelen var mı. Ve şuan sabah dışında kontrol altına almışım gibi duruyor canım aşırı tatlı istiyor bazen. Mesela bir dilim tatlı filan yesem birsey olur mu tekrar çıkar mı acaba

Diyetinize devam edin zamanla sabahları da düzeliyor.Stres yapmayın ve her gün 1 kase yoğurt yada 1 bardak kefir tüketin.

Aynı durumdayız benim iki hafta harfiyen uyduğum diyetle açlık şekerim hiç düşmedi . Hatta 3 hafta hiç kilo almamışım bebek almış sadece. Şimdi dahiliye diyabet polikliniğine gönderdi düşük dozda günde bi kere insülin başladı. Bi hafta sonra bakılıp doz düzenlemesi yapılacak. Kendinizi tutabildiğinix kadar tutun bence stres etmeden bi dilim değilde bi çatal alın mesela

Bende de çıktı. Tarama testinde 169 çıktı tokluk değerim. Nasıl bir diyet verildi acaba bahsedebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…