Bunu hic hatirlamiyorum inanin ama gebelikte var olan sekerin her zaman bu riski oldugunu biliyorduk, herkes hazirlikliydi yani. Cok sukur bir sey olmadan atlattikŞekeri düşen oğlunuz doğumdan kaç saat sonra düzeldi acaba
Emzirerek mi atlattinizBunu hic hatirlamiyorum inanin ama gebelikte var olan sekerin her zaman bu riski oldugunu biliyorduk, herkes hazirlikliydi yani. Cok sukur bir sey olmadan atlattik
Son olarak kaç gün içinde şekeriniz düzeldi normal hayata döndünüz, bı de bebeğiniz doğar doğmaz şekeri düzelmiş miydi gebelik şekeri olanlar da emzire biliyor değil mi
Canım şekerim hemen düzeldi. Bebeğimde zaten şeker yoktu emzirmeyle şekerin bir alakası yok zaten. Ahahah rahat günlerinin keyfini çıkar doğuma kadar takılma bunlaraDoğumdan 1 gün sonra diyetinize son verdiniz mi
Hayir yogun bakimda kaldi oglumEmzirerek mi atlattiniz
Çok teşekkür ederim ölçümlerim bı yüksek bi düşük çıkınca moralim bozuluyor korkuyorumCanım şekerim hemen düzeldi. Bebeğimde zaten şeker yoktu emzirmeyle şekerin bir alakası yok zaten. Ahahah rahat günlerinin keyfini çıkar doğuma kadar takılma bunlara
Çok mu kaldı, iyi değil mi şimdiHayir yogun bakimda kaldi oglum
Baska sebepler de vardi, 2 gun kaldi. Su an karsimda dondurma yiyor cok sukurÇok mu kaldı, iyi değil mi şimdi
MaşallahBaska sebepler de vardi, 2 gun kaldi. Su an karsimda dondurma yiyor cok sukur
Psikolojikte öyle oluyor strese girdikçe yükselirÇok teşekkür ederim ölçümlerim bı yüksek bi düşük çıkınca moralim bozuluyor korkuyorum
Teşekkür ederim yorumlarınız için stres yapmamaya cakisacagimPsikolojikte öyle oluyor strese girdikçe yükselir
İnsülinin bebeğe zararı oldumuBenim sizden daha dusuktu, insulin kullanmistim
Tabi ki olmadi, neden olsun ki? Vucudumuzun urettigi bir hormon oİnsülinin bebeğe zararı oldumu