- 8 Ocak 2024
- 295
- 48
- 29
Diyete başladım ölçüm yapıyorum ama arada tokluk yüksek çıkıyor bu biraz üzüyor benjdoktorunuz size en doğrusunu söyler, muhakkak doktora gidin gebelik şekerinin çok ciddi sonuçları olur. yürüyüşü genel olarak hayatınıza dahil edin
Diyetisyen ile devam ettim ben doğuma kadarMerhaba benim de değerlerim bir gün yüksek bir gün düşük çıkardı sizin de mi öyleydi nasıl bir yol izlediniz çok tedirginim
Ben de diyetisyene gidiyorum ama bazen değerlerim yüksek çıkıyor sizin de mi öyleydiDiyetisyen ile devam ettim ben doğuma kadar
Evet dikkat etsemde yükseliyordu ben en sonunda gebelik zehirlenmesi oldum zaten 36+5te sezaryenle aldılar. Evet gayet sağlıklı doğdu 2 yaşına geldi bileBen de diyetisyene gidiyorum ama bazen değerlerim yüksek çıkıyor sizin de mi öyleydibebeğinizi sağlıkla kucağıniza aldınız mı
Hamilelik sekeri yediklerinizden bagimsiz da yukselirBen de diyetisyene gidiyorum ama bazen değerlerim yüksek çıkıyor sizin de mi öyleydibebeğinizi sağlıkla kucağıniza aldınız mı
İnsülin kullandınız mı bı de zehirlenme gebelik şekerinden kaynaklı miEvet dikkat etsemde yükseliyordu ben en sonunda gebelik zehirlenmesi oldum zaten 36+5te sezaryenle aldılar. Evet gayet sağlıklı doğdu 2 yaşına geldi bile
Neyden kaynaklanıyor acabaHamilelik sekeri yediklerinizden bagimsiz da yukselir
Bebek buyudukce sizin insulininizi kullanmaya basliyorNeyden kaynaklanıyor acaba
Sizde de şeker çıkmış miydiBebek buyudukce sizin insulininizi kullanmaya basliyor
EvetSizde de şeker çıkmış miydi
Hayır insülin kullanmadım. İdrarda protein kaçağı falan çıktı en sonda da tansiyon yüksekliği. Şekerden kaynaklı değil ama yinede protein kaçağınıza falan baktırın kontrol amaçlıİnsülin kullandınız mı bı de zehirlenme gebelik şekerinden kaynaklı mi
Sağlıkla kucağıniza aldınız mı bebeğinizi ve doğumdan hemen sonra şekeriniz düzeldi mi
Bebeğiniz nasıl doğumdan sonra bebeğin ve sizin şekerinize nasıl baktılar şekeriniz hemen düzeldi mi diyet yapmaktan ve bunları düşünmekten çok yoruldumHayır insülin kullanmadım. İdrarda protein kaçağı falan çıktı en sonda da tansiyon yüksekliği. Şekerden kaynaklı değil ama yinede protein kaçağınıza falan baktırın kontrol amaçlı
Evet hemen düzeldi şekerim. Bebeğimde de bir sorun yok çok şükür. Söylemesi kolay tabii insan düşünmeden edemiyor ama lütfen çok takmayın kafanızaBebeğiniz nasıl doğumdan sonra bebeğin ve sizin şekerinize nasıl baktılar şekeriniz hemen düzeldi mi diyet yapmaktan ve bunları düşünmekten çok yoruldum
Evet, rahat olunSağlıkla kucağıniza aldınız mı bebeğinizi ve doğumdan hemen sonra şekeriniz düzeldi mi
Son olarak kaç gün içinde şekeriniz düzeldi normal hayata döndünüz, bı de bebeğiniz doğar doğmaz şekeri düzelmiş miydi gebelik şekeri olanlar da emzire biliyor değil miEvet hemen düzeldi şekerim. Bebeğimde de bir sorun yok çok şükür. Söylemesi kolay tabii insan düşünmeden edemiyor ama lütfen çok takmayın kafanıza
Sizin ve bebeğinizin şekeri kaç gün içinde düzeldi gebelik şekerinden dolayı emzirmenize izin verdiler değil miEvet, rahat olun
Gebelik sekeri ile emzirmenin bir alakasi yok. Bir oglumun degerleri zagen normaldi, digerinin bir ara sekeri dustu ama duzeldi o da. Benim normale donmedi cunku zaten seker hastasiydim ama kerdesimin gebelik sekeri dogumla normale donduSizin ve bebeğinizin şekeri kaç gün içinde düzeldi gebelik şekerinden dolayı emzirmenize izin verdiler değil mi
Şekeri düşen oğlunuz doğumdan kaç saat sonra düzeldi acabaGebelik sekeri ile emzirmenin bir alakasi yok. Bir oglumun degerleri zagen normaldi, digerinin bir ara sekeri dustu ama duzeldi o da. Benim normale donmedi cunku zaten seker hastasiydim ama kerdesimin gebelik sekeri dogumla normale dondu
Doğumdan 1 gün sonra diyetinize son verdiniz miEvet hemen düzeldi şekerim. Bebeğimde de bir sorun yok çok şükür. Söylemesi kolay tabii insan düşünmeden edemiyor ama lütfen çok takmayın kafanıza