- 11 Temmuz 2018
- 760
- 788
- 29
- Konu Sahibi Sentinus17
Kızlar benim gebelik şekerim olduğu için doktorum başından beri matofin hap kullandırıyor. İştahsızlık yaptığı için yemek konusunda tutamıyorum kendimi vs gibi bir durum yaşamadım. Evde parmaktan ölçüyorum açlık şekerim en son 96 99 çıktı. 1. Saat tokluğum 125 çıktı. Doktorum yine de açlığın yüksek diyor. 35+3teyim. Hiç tatlı yememiştim bu zamana kadar. Ramazanda dayanamayıp güllaç yeme gafletinde bulundum. 4 kere falan. O da şekerimi arttırmış. Zor zar düşürebildim. Doktorum serklaj dikişimi bu cumartesi 35+5te alacak. 36. Hafta kendi gelirse diye bekleyecek. Doğmazsa 37de suni sancıyla doğurtacak. 40ı beklersek sezeryan olursun bebek çok fazla besin çekiyor dedi. Kafa falan normalmiş ama göbüş varmış biraz. Önceliği normal doğum doktorumun. Bir de şekerden dolayı bebeklerin kilosu artsa bile ciğerleri yeterince geliimemiş olabiliyormuş ya da kalp damarında kalınlaşma. Şuanda bir sorunumuz yok ama yine de korkuyorum. 2 hafta kaldı aç kal biraz dedi. İnanın sabah 2 domates 1 parça peynir 1 dilim ekmek yiyorum. Full su içiyorum. Taaa akşama ufak porsiyon yemek ve yarım dilim ekmek yiyorum. Bol yoğurt yiyorum yanında. Doğum tecrübenizden bahseder misiniz? Doğumda ya da doğum sonrası sorun yaşadınız mı?