• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik şansı artıracak öneriler?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de 21 aylık bebeğim var yaklaşık 1 yıldır korunuyordum Doğum kontrol hapıyla. Bu ay bıraktım daha yeni bitti adetim. Bu ay denemeye başlıyoruz biz de. Hepimiz için hayırlısı. Kabak çekirdeği yumurtlamaya iyi geliyormuş bu arada.

Benim de 21 aylık bebeğim var yaklaşık 1 yıldır korunuyordum Doğum kontrol hapıyla. Bu ay bıraktım daha yeni bitti adetim. Bu ay denemeye başlıyoruz biz de. Hepimiz için hayırlısı. Kabak çekirdeği yumurtlamaya iyi geliyormuş bu arada.
Kizzz bebiş daha küçük deyilmi🍓

Bebeğiniz olması için mucize macun yapıyorum 120 aileye yardımcı oldum çok şükür babanemin 1960 yılından beri yaptığı 3 sene önce bana miras bıraktığı bu macun ile herkeze yardımcı olucam ALLAH’ın izni ile. Dmden msj gönderin iletişim bilgilerimi paylaşıcam.
He he

Kizzz bebiş daha küçük deyilmi🍓

Yani çok gittim geldim ama bence ideal yaş farkı 3-4. Olana kadar zaten 3 olur. İşimi de baya rölantiye almışken, istiyorken 2. De olsun onu da biraz büyütür öyle asılırım işime diye düşünüyorum. Bir de kızım çok kıskanç daha fazla aklı ermeden 🤣

Canım ben henüz yapmadım ama deneyeceğim bu ayda kalamazsam ablamın cocuğu olmuyordu sütle lahanayı kaynatıp buharına çömelmiş o ay hamile kalmış bunu diyende annem çünkü annemde hamile kalamıyormuş 4 sene o zamanlar onada yaptırmışlar oda 2nizede öyle hamile kaldım diyor koca karı ilacı ama ne biliyim yapacağım inşallah başarırız :olamaz: :anneadayı:

Back