Gebelik riskim var, ne olacak simdi

Ertesi gun hapini ben almadim erkek arkadasim aldi

Öff kızlar siz de yani
Gençlikte oluyo işte sevişmekte ne var buluşursun bi evde olur biter
Ama küçük yerde herkes herkesi şahsen tanımasa da evli mi bekar mı vs vs bi bilgisi olur
Şimdi kız tabiki gidip alamaz test falan

Kimse yaşamamış herhalde bu durumu
Üniversite yıllarımda aylarca kafayı yedim korunmama rağmen hamile miyim diye

Bunlar hep cahillik işte
Bak arkadaşım sana da bi daha yazıyorum hamile de-ğil-sin

Erkek arkadaşınla buluşunca testi de yaparsın
Rahat ol öyle adet olduktan sonra olmuyor gebelik senin okuduğun ekstrem durumlar

Kendini bu kadar germek istemiyosan çare doğum kontrol hapı

Inanmiyorum sonunda beni anlayan birisi cikti ! Gercekten cok tesekkur ederim ya ! Inan ki gulumseyerek yaziyorum. Tecavuzden bshseden mi dersin sen bi dhaa cocuk yapma diyen mi dersin turlu turlu sozler isittim. Gercekten cok tesekkur ederim icime su serpildi. ayni seyleri yasadigim birinin olmasi cok guzel. Evet cahillik ettim baya

Burada seni taşlarlar sen yavaştan uzaklaş :)

Korunun lütfen
Ayrılırsanız da o benim ilkimdi diye ağlamayın.

Sözüm özellikle size değil yanlış anlaşılmasın.
Bi şeylere cesaret ediliyorsa sonuçları da göze alınmalı.

Evet baya taşlıyorlar ahah. Hayır ilk olması önemli degil. Karsilikli biseydi ve yasandi bitti. Sadece guvenimi bosa ciksrtmasi cok uzdu beni. Bir daha da guvenmem kimseye

Ertesi gun hapini ben almadim erkek arkadasim aldi
Fark etmez ki.o yada sen. Iliskinizee yorum yapmam ama konu çelişkili geldi bana. Bide ben sanırım hamilelik konusunda biraz hassasim. Konu başlığı *risk * diye gecince istemsiz tepkili oluyorum.

Hamile olman bence çok düşük. O kasık ağrıları sen kendini kasstigin için oluyordur. Kusuruma bakma ya. Bugün bende bi tuhaflık var. Agresifim biraz.

Bu konularda bide çok troll yapıyorlar. Inanmakta güçlük çeker oldum.

Hayır önemli degil. Alinmadim yorumuna. :) yanlis anlasilmak uzuyor ama cunku yalan soylemiyorum

Canım kesinlikle hamile olamazsın , biliyorsun zaten ertesi gün haplarının koruyuculuğu yüksek , daha sonra regl de olmuşsun , içini ferah tut ... Sıkma kendini yersiz yere

Canım kesinlikle hamile olamazsın , biliyorsun zaten ertesi gün haplarının koruyuculuğu yüksek , daha sonra regl de olmuşsun , içini ferah tut ... Sıkma kendini yersiz yere
Cok tesekkur ederim. Icime su serpildi inan ki. Iyi ki uye olmusum buraya yoksa kendi kendimi yiyecektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…