• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik riskim var, ne olacak simdi

Hanımlar öncelikle merhaba aranıza yeni katildim. Ben bekar bir kadinim. Erkek arkadasimla korunmasiz iliski yasadik. Ovülasyon donemimde degildim. Aslinda insan ne kadar bilgili olsa da bir yerden sonra çekinceleri oluyor maalesef. Korunmasiz iliskiyi dogru bulmuyorum evet ama o an olaylar o sekilde gelisti. 4 saat kadar sonra ertesi gün hapı kullandım. Ertesi haftaysa kanamam oldu. (Adet gunume tekabül ediyor) simdi regl im bitti ve ben hala gebelikten korkuyorum. Kasıklarım sizliyor. Gebelik testi yapacagim. Ama henuz erken diyorlar. Hem burasi kucuk yer oldugu icin gidip kendim alamiyorum erkek arkadasimla gorusmem gerekiyor. Sizce gebe kalmis olma ihtimalim var mi ?
Küçük yerde gidip test alamıyorsun ama sevgilinle seviliyorsun:)

bence gebelik ihtimali yok
yine de içiniz rahat etsin diye bir test yapın

Bana mi öyle geliyor yoksa KK sevisip sevisip pAnik atak yaşayan cahil gençlerle mi dolmaya başladı.

Yada sürekli roll yiyoruz.

Bu konular artık o kadar sıktı ki. Gerçekten okurken inanmıyorum bile.

Okey sevistiniz. Sonra gittin o küçücük yerde *test alamazken ertesi gun hapı aldın* nasıl olduysa.
Sonra pişman oldun . Veya öyle bisey. Hayal kırıklığı da yasamissin. Gebe miyim diyosun.

Yorumumu sert algılama ama madem ki dogurcam diyosun o zaman zamana bırak ve gör. Neden burda konu açıyorsun.

HAMILE DEĞİLSİN..

Son düzenleme:
Hanımlar öncelikle merhaba aranıza yeni katildim. Ben bekar bir kadinim. Erkek arkadasimla korunmasiz iliski yasadik. Ovülasyon donemimde degildim. Aslinda insan ne kadar bilgili olsa da bir yerden sonra çekinceleri oluyor maalesef. Korunmasiz iliskiyi dogru bulmuyorum evet ama o an olaylar o sekilde gelisti. 4 saat kadar sonra ertesi gün hapı kullandım. Ertesi haftaysa kanamam oldu. (Adet gunume tekabül ediyor) simdi regl im bitti ve ben hala gebelikten korkuyorum. Kasıklarım sizliyor. Gebelik testi yapacagim. Ama henuz erken diyorlar. Hem burasi kucuk yer oldugu icin gidip kendim alamiyorum erkek arkadasimla gorusmem gerekiyor. Sizce gebe kalmis olma ihtimalim var mi ?
Yemişsiniz naneyi ne olursa da arkasında durun nedir bu fütursuzluk yahu bağlanma sebebisiniz resmen

Erkek arkadasim aldi hapi ben almadim. Ayrica konuya yardimci bir gorus olmadi malesef
Testi de erkek arkadaşınız alsın sonucu öğrenin burda sorup sağlıklı bilgi alamazsınız buraya gelip doktor gibi teşhis koyup gidenlere de çok inanmayın elinizde somut gerçek önemli olan

Back