• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik riskim var, ne olacak simdi ?

Ama o pembe akıntı bence net bi belirti değil ya. Çünkü bende olmadı. Yani ben

Valla gene iyisine denk gelmiş o zaman. Bazıları bunun icin darp ediyor kadını. Okumuştum burda.

Pembe akıntı net bir ihtimal demedim zaten ama ihtimal. Adet öncesi ilişkiye girmiş olması da hamile kalmak için bir ihtimal. Yani herkeste olabilecek birşey değil ama olanlar da var. Düşük ihtimaller.

Pembe akıntı net bir ihtimal demedim zaten ama ihtimal. Adet öncesi ilişkiye girmiş olması da hamile kalmak için bir ihtimal. Yani herkeste olabilecek birşey değil ama olanlar da var. Düşük ihtimaller.
Evet illa var. Ama ella ya nedense biraz guveniyorum icimi rahatlatiyor. Ama yine de teteddutteyim

Seni korkutmak gibi olmasın ama ben adetime

Tabiki. Herkes TE ayni olmaz ama konu sahibi baya stres yapmış

Hikaye farklı sonuç aynı
Zevk suyu hamile birakirmi ?
Değiştirip soracakti tabi ki dikkat çekmemek için
Yazım şekli
Ay Allah askina. Gece gece aydinlattigin icin tesekkur ederim benimle alakasiz bir konu hakkinda. Degistirip temcit plavi gibi önünüze koyacak degilim soruyu. Dedigim gibi bir delinin kuyuya tas atmasj yalnizca su an

Back