- 27 Şubat 2012
- 14.428
- 24.229
- 598
- Konu Sahibi Gozluklukizce
Hangi konu ? Benim ilk sorum bu su an yazmaz mi profilde ? Ne sormus ki
O da senin gibi zevk suyunu sormuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi konu ? Benim ilk sorum bu su an yazmaz mi profilde ? Ne sormus ki
Alakam yok su an. Hem o surtunme yoluyla iliskiye girmis anladigim kadariyla yukarida bir uye bahsetmistiO da senin gibi zevk suyunu sormuş
Ama o pembe akıntı bence net bi belirti değil ya. Çünkü bende olmadı. Yani ben
Valla gene iyisine denk gelmiş o zaman. Bazıları bunun icin darp ediyor kadını. Okumuştum burda.
hemen incelemeye geçiyorum
yazma biçimi vs
gerçekten oysa bayılıcimmm
Evet illa var. Ama ella ya nedense biraz guveniyorum icimi rahatlatiyor. Ama yine de teteddutteyimPembe akıntı net bir ihtimal demedim zaten ama ihtimal. Adet öncesi ilişkiye girmiş olması da hamile kalmak için bir ihtimal. Yani herkeste olabilecek birşey değil ama olanlar da var. Düşük ihtimaller.
Pembe akıntı net bir ihtimal demedim zaten ama ihtimal. Adet öncesi ilişkiye girmiş olması da hamile kalmak için bir ihtimal. Yani herkeste olabilecek birşey değil ama olanlar da var. Düşük ihtimaller.
Yahu t9 kullanmiyorum ü lerin olmamasi normal degil mi ? Kim bu uye sorusunun linki vsr miü ler yok ikisinde de
Ben hep sık idrara cikiyorum. Regl im 2 3 gun sonra eger olmazsam veya bittigi gibi alirim test artik
Bir deli kuyuya bir tane tas atmis 40 tane akilli cikartamamis :)))) ortaligi karistirma istersenAynı baktım ben. Yada gece gece erkek üyeler bastı yine
Seni korkutmak gibi olmasın ama ben adetime
Tabiki. Herkes TE ayni olmaz ama konu sahibi baya stres yapmış
Korundum prezervatif yoluyla. Ama isteAynen canım en iyisi bence tes alıp yapmak.. ella hapını kullandıktan sonra kesinlikle korunman gerekir korunmadan ilişkiye girmek pek sağlıklı olmuyor malesef..
ü ler yok ikisinde de
Hikaye farklı sonuç aynı
Zevk suyu hamile birakirmi ?
Değiştirip soracakti tabi ki dikkat çekmemek için
Yazım şekli
Bir deli kuyuya bir tane tas atmis 40 tane akilli cikartamamis :)))) ortaligi karistirma istersen
Ay Allah askina. Gece gece aydinlattigin icin tesekkur ederim benimle alakasiz bir konu hakkinda. Degistirip temcit plavi gibi önünüze koyacak degilim soruyu. Dedigim gibi bir delinin kuyuya tas atmasj yalnizca su anHikaye farklı sonuç aynı
Zevk suyu hamile birakirmi ?
Değiştirip soracakti tabi ki dikkat çekmemek için
Yazım şekli
Ay Allah askina. Gece gece aydinlattigin icin tesekkur ederim benimle alakasiz bir konu hakkinda. Degistirip temcit plavi gibi önünüze koyacak degilim soruyu. Dedigim gibi bir delinin kuyuya tas atmasj yalnizca su an
Ay baksin kim bakarsa. Basta cagirsaymissin bu kadar tatava yapmana gerek kalmazmis. O canim parmaklarini yordun bu kadar . Ileti ustune ileti aliyorumNeyse Mune de bi baksın da.
Ay baksin kim bakarsa. Basta cagirsaymissin bu kadar tatava yapmana gerek kalmazmis. O canim parmaklarini yordun bu kadar . Ileti ustune ileti aliyorum