• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik riskim var, ne olacak simdi ?

yok içine girmemiş sürtünmüş sadece adam ve boşalmamış hamilemiyim diyor

hadi sende birleşme olmuş zevk suyu evet içine girmiş olabilir bazen böyle vakalar oluyor

üstten teget gecen zevk suyuylada hamile kalınmazki :))
En azından böyle dusunmene cok sevindim. Ama dikkat etmelisin. El oğlu ben bebek istemem derse tek başına Naparsin?
Yok o olursa evleniriz napcaz diyip duruyor hatta isyiyor galba icten ice saka gibi

Düşük bir ihtimal ama var sonuçta. Örnek olarak da yakınlarımda yaşandı malesef.. o yüzden biran önce test al çünkü pembe akıntı belirtidir. Sık idrara çıkıyor musun?

Ama o pembe akıntı bence net bi belirti değil ya. Çünkü bende olmadı. Yani ben
Yok o olursa evleniriz napcaz diyip duruyor hatta isyiyor galba icten ice saka gibi

Valla gene iyisine denk gelmiş o zaman. Bazıları bunun icin darp ediyor kadını. Okumuştum burda.

Düşük bir ihtimal ama var sonuçta. Örnek olarak da yakınlarımda yaşandı malesef.. o yüzden biran önce test al çünkü pembe akıntı belirtidir. Sık idrara çıkıyor musun?
Ben hep sık idrara cikiyorum. Regl im 2 3 gun sonra eger olmazsam veya bittigi gibi alirim test artik

Ben hep sık idrara cikiyorum. Regl im 2 3 gun sonra eger olmazsam veya bittigi gibi alirim test artik

testi yapınca haber ver inşallah hamile değilsindir

ama eger hamileysen de partnerin de destekçin evlenin bebeği doğur çok şanslısın

testi yapınca haber ver inşallah hamile değilsindir

ama eger hamileysen de partnerin de destekçin evlenin bebeği doğur çok şanslısın
Ya su siralar en son istedigim sey bu bebek. Hayatimiz tam duzene oturmadi bile. Yani bu bebek hem benim hem ailemin hayallerimizden vazgecmemiz demek olacak. Allah korusun

Ne diyeyim ki. Buralarda bunu anlatacak kadar teknolojiden anlıyor, ama kadın ve erkek ilişkileri, cinsellik hakkında bilginiz bu denli yerlerde.
Uyelikse yepyeni.
Allah'a havale...

Back