- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.961
- 118
- Konu Sahibi Kadinsoruyor
-
Küçük yerde gidip test alamıyorsun ama sevgilinle seviliyorsun:)Hanımlar öncelikle merhaba aranıza yeni katildim. Ben bekar bir kadinim. Erkek arkadasimla korunmasiz iliski yasadik. Ovülasyon donemimde degildim. Aslinda insan ne kadar bilgili olsa da bir yerden sonra çekinceleri oluyor maalesef. Korunmasiz iliskiyi dogru bulmuyorum evet ama o an olaylar o sekilde gelisti. 4 saat kadar sonra ertesi gün hapı kullandım. Ertesi haftaysa kanamam oldu. (Adet gunume tekabül ediyor) simdi regl im bitti ve ben hala gebelikten korkuyorum. Kasıklarım sizliyor. Gebelik testi yapacagim. Ama henuz erken diyorlar. Hem burasi kucuk yer oldugu icin gidip kendim alamiyorum erkek arkadasimla gorusmem gerekiyor. Sizce gebe kalmis olma ihtimalim var mi ?
Milenyum da:))))
Bunu ben de düşündüm de demedim ben deyince nedense tepki geliyor hemenKüçük yerde gidip test alamıyorsun ama sevgilinle seviliyorsun:)
Aklıma ilk bu geldi valla:)Bunu ben de düşündüm de demedim ben deyince nedense tepki geliyor hemen
Düşününce öyle zaten.Aklıma ilk bu geldi valla:)
Neden hala gebe olduğunu düşünüyorsun?Insallah kuruntu yapiyorumdur. Dogurcam yoksa mecbur. Kiyamam ben bebegin ne sucu var
O evleniriz diyor. Ama ben istemiyorum bunu. Beni hayalkirikligina ugratan biriyle nasil evlenebilriim ki
Yemişsiniz naneyi ne olursa da arkasında durun nedir bu fütursuzluk yahu bağlanma sebebisiniz resmenHanımlar öncelikle merhaba aranıza yeni katildim. Ben bekar bir kadinim. Erkek arkadasimla korunmasiz iliski yasadik. Ovülasyon donemimde degildim. Aslinda insan ne kadar bilgili olsa da bir yerden sonra çekinceleri oluyor maalesef. Korunmasiz iliskiyi dogru bulmuyorum evet ama o an olaylar o sekilde gelisti. 4 saat kadar sonra ertesi gün hapı kullandım. Ertesi haftaysa kanamam oldu. (Adet gunume tekabül ediyor) simdi regl im bitti ve ben hala gebelikten korkuyorum. Kasıklarım sizliyor. Gebelik testi yapacagim. Ama henuz erken diyorlar. Hem burasi kucuk yer oldugu icin gidip kendim alamiyorum erkek arkadasimla gorusmem gerekiyor. Sizce gebe kalmis olma ihtimalim var mi ?
Erkek arkadasim aldi hapi ben almadim. Ayrica konuya yardimci bir gorus olmadi malesefAklıma ilk bu geldi valla:)
Baglanma sebebi ne demek anlamadimYemişsiniz naneyi ne olursa da arkasında durun nedir bu fütursuzluk yahu bağlanma sebebisiniz resmen
Hapı sen aldın diye ben yazmadımErkek arkadasim aldi hapi ben almadim. Ayrica konuya yardimci bir gorus olmadi malesef
O kadar yorum içinden sadece buna mi takıldınBaglanma sebebi ne demek anlamadim
Hayir oyle denk geldi yazinc aherkes gormuyor mu kiO kadar yorum içinden sadece buna mi takıldın
Testi de erkek arkadaşınız alsın sonucu öğrenin burda sorup sağlıklı bilgi alamazsınız buraya gelip doktor gibi teşhis koyup gidenlere de çok inanmayın elinizde somut gerçek önemli olanErkek arkadasim aldi hapi ben almadim. Ayrica konuya yardimci bir gorus olmadi malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?