- 18 Aralık 2017
- 296
- 128
- 18
- 30
- Konu Sahibi Kadinsoruyor
-
Aslinda olaylar oyle gelisti. Bu durumda olmayi istemezdim. Ama maalesef ki olduYok gibi
Tabi eğitimli olup böyle riskleri göze alıyorsanız diyecek sözüm yok
O evleniriz diyor. Ama ben istemiyorum bunu. Beni hayalkirikligina ugratan biriyle nasil evlenebilriim kiEee gorus erkek arkadasinla ve bu risk anlat bakalim ne karar vericeksiniz?
Sizi hayal kırıklığına uğratan biriyle neden seviştiniz?O evleniriz diyor. Ama ben istemiyorum bunu. Beni hayalkirikligina ugratan biriyle nasil evlenebilriim ki
Yahu hayal kirikligina ugratan biriyle iliskiye girebiliyorsun ama?? Ve hamileysen bebegin babasiysa ne yapicaksin?O evleniriz diyor. Ama ben istemiyorum bunu. Beni hayalkirikligina ugratan biriyle nasil evlenebilriim ki
Iliskiden sonra hayalkirikligi yasadim zaten. Bilmiyorum bunu testten sonrasinda dusunecegimYahu hayal kirikligina ugratan biriyle iliskiye girebiliyorsun ama?? Ve hamileysen bebegin babasiysa ne yapicaksin?
Insallah oyledir. Regl gorup hamile kalan da varRegl olmuşsun işte.
İhtimal yok zannediyorum
peki seni hayal kırıklığına uğratan biri ile nasıl birlikte olabiliyorsunO evleniriz diyor. Ama ben istemiyorum bunu. Beni hayalkirikligina ugratan biriyle nasil evlenebilriim ki
Insallah kuruntu yapiyorumdur. Dogurcam yoksa mecbur. Kiyamam ben bebegin ne sucu varYok yahu adet olmuşsun işte
Kuruntu yapma
Yapmayın lütfenAslinda olaylar oyle gelisti. Bu durumda olmayi istemezdim. Ama maalesef ki oldu
O zaman sorun yok. Evlenmeden mi doğuracaksın o kısmı anlamadım.Insallah kuruntu yapiyorumdur. Dogurcam yoksa mecbur. Kiyamam ben bebegin ne sucu var
Şeriat derken? Hangi cağda yaşıyoruzYapmayın lütfen
Linç olmayada hazır olun
Güvenmediğim biriyle nasıl ilişkiye giresinden başlar şeriate kadar gelir
Sonra gelsin banlar
Nasıl mı oluyor inan bende bilmiyorum
Iliskiden sonra hayalkirikligi yasadim zaten. Bilmiyorum bunu testten sonrasinda dusunecegim
Pardon kardesim ama adam daha ne yapsin ?? Iliskiye giriyorsun sevisirken ohhh gayet guzel kafalar rahatlayinca bisi yok falan ama sonra seni hayal kirikligina ugratiyor adam ve sen gebe olabilirimm diyorsun adam evleniriz diyor sen hala hayal kirikligindasin ohh valla kafalar kafalar ne guzel kafalar diyorumIliskiden sonra hayalkirikligi yasadim zaten. Bilmiyorum bunu testten sonrasinda dusunecegim
AminPardon kardesim ama adam daha ne yapsin ?? Iliskiye giriyorsun sevisirken ohhh gayet guzel kafalar ama rahatlayinca bisi yok falan sonra seni hayal kirikligina ugratiyor adam ve sen gebe olabilirimm diyorsun adam evleniriz diyor sen hala hayal kirikligindasin ohh valla kafalar kafalar ne guzel kafalar diyoruminsallah bu kafadaki insanin bebegi yoktur diyorum ve ekliyorum RABBIM anne olmak için yani tutusan insanlari anne yapsin insallah diyorum saygilar diyor ve kahvemi alip izliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?