• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik riskim var, ne olacak simdi

Kadinsoruyor

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2017
296
128
18
30
Hanımlar öncelikle merhaba aranıza yeni katildim. Ben bekar bir kadinim. Erkek arkadasimla korunmasiz iliski yasadik. Ovülasyon donemimde degildim. Aslinda insan ne kadar bilgili olsa da bir yerden sonra çekinceleri oluyor maalesef. Korunmasiz iliskiyi dogru bulmuyorum evet ama o an olaylar o sekilde gelisti. 4 saat kadar sonra ertesi gün hapı kullandım. Ertesi haftaysa kanamam oldu. (Adet gunume tekabül ediyor) simdi regl im bitti ve ben hala gebelikten korkuyorum. Kasıklarım sizliyor. Gebelik testi yapacagim. Ama henuz erken diyorlar. Hem burasi kucuk yer oldugu icin gidip kendim alamiyorum erkek arkadasimla gorusmem gerekiyor. Sizce gebe kalmis olma ihtimalim var mi ?

Iliskiden sonra hayalkirikligi yasadim zaten. Bilmiyorum bunu testten sonrasinda dusunecegim
Iliskiden sonra hayalkirikligi yasadim zaten. Bilmiyorum bunu testten sonrasinda dusunecegim
Pardon kardesim ama adam daha ne yapsin ?? Iliskiye giriyorsun sevisirken ohhh gayet guzel kafalar rahatlayinca bisi yok falan ama sonra seni hayal kirikligina ugratiyor adam ve sen gebe olabilirimm diyorsun adam evleniriz diyor sen hala hayal kirikligindasin ohh valla kafalar kafalar ne guzel kafalar diyorum :halay: insallah bu kafadaki insanin bebegi yoktur diyorum:dua: ve ekliyorum RABBIM anne olmak için yani tutusan insanlari anne yapsin insallah diyorum :dua:saygilar diyor ve kahvemi alip izliyorum :kahve:

Son düzenleme:
Pardon kardesim ama adam daha ne yapsin ?? Iliskiye giriyorsun sevisirken ohhh gayet guzel kafalar ama rahatlayinca bisi yok falan sonra seni hayal kirikligina ugratiyor adam ve sen gebe olabilirimm diyorsun adam evleniriz diyor sen hala hayal kirikligindasin ohh valla kafalar kafalar ne guzel kafalar diyorum :halay: insallah bu kafadaki insanin bebegi yoktur diyorum:dua: ve ekliyorum RABBIM anne olmak için yani tutusan insanlari anne yapsin insallah diyorum :dua:saygilar diyor ve kahvemi alip izliyorum :kahve:
Amin

Back