- 30 Mayıs 2015
- 14.274
- 13.938
- 298
- Konu Sahibi Gozluklukizce
-
Evet bak merak ettigim cevap. Keske duymasaydim((
Ne yapcaz katil olamam Allah korusun. Dogururum evleniriz artik.
yok içine girmemiş sürtünmüş sadece adam ve boşalmamış hamilemiyim diyor
hadi sende birleşme olmuş zevk suyu evet içine girmiş olabilir bazen böyle vakalar oluyor
üstten teget gecen zevk suyuylada hamile kalınmazki :))
Yok o olursa evleniriz napcaz diyip duruyor hatta isyiyor galba icten ice saka gibiEn azından böyle dusunmene cok sevindim. Ama dikkat etmelisin. El oğlu ben bebek istemem derse tek başına Naparsin?
Hayir canim bu ay 1 2 gun sonra regl im takvim tutuyorum benRegl zamanına yakın oldu diyorsun,ne zaman geçen aydan mı bahsediyorsun?
Düşük bir ihtimal ama var sonuçta. Örnek olarak da yakınlarımda yaşandı malesef.. o yüzden biran önce test al çünkü pembe akıntı belirtidir. Sık idrara çıkıyor musun?
Yok o olursa evleniriz napcaz diyip duruyor hatta isyiyor galba icten ice saka gibi
Ben hep sık idrara cikiyorum. Regl im 2 3 gun sonra eger olmazsam veya bittigi gibi alirim test artikDüşük bir ihtimal ama var sonuçta. Örnek olarak da yakınlarımda yaşandı malesef.. o yüzden biran önce test al çünkü pembe akıntı belirtidir. Sık idrara çıkıyor musun?
Allah korusun oyle pisliklerdenAma o pembe akıntı bence net bi belirti değil ya. Çünkü bende olmadı. Yani ben
Valla gene iyisine denk gelmiş o zaman. Bazıları bunun icin darp ediyor kadını. Okumuştum burda.
Ben hep sık idrara cikiyorum. Regl im 2 3 gun sonra eger olmazsam veya bittigi gibi alirim test artik
Sen az önce konusu kapanan uyesin
Ya su siralar en son istedigim sey bu bebek. Hayatimiz tam duzene oturmadi bile. Yani bu bebek hem benim hem ailemin hayallerimizden vazgecmemiz demek olacak. Allah korusuntesti yapınca haber ver inşallah hamile değilsindir
ama eger hamileysen de partnerin de destekçin evlenin bebeği doğur çok şanslısın
Hayir canim bu ay 1 2 gun sonra regl im takvim tutuyorum ben
hadi canım ciddimi
Hangi konu ? Benim ilk sorum bu su an yazmaz mi profilde ? Ne sormus kiSen az önce konusu kapanan uyesin
hadi canım ciddimi
Regl zamani gecsin ilk isim test alip yapmakİlişkin 1 hafta önce olduysa hamile olmazsın o zaman. Ama yine de test yap için rahatlasın..
Yüzde 75
Allah askina :)))Yüzde 75
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?