- 8 Aralık 2017
- 25
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi Gozluklukizce
-
Zevk suyunda bulunan cok az sperm varmis. Yani beni etkilemeyecegini umuyorum ancak bugun pembe akinti sonrasi epey tereddute dustumella içtikten sonra adet görene dek korunmasız ilişki yaşamamalısınız
zevk suyuyla gebe kalma ihtimalin benim türk kahvesini sigarasız içmem gibi bir ihtimal
yani nerdeyse hiç yok
Zevk suyunda bulunan cok az sperm varmis. Yani beni etkilemeyecegini umuyorum ancak bugun pembe akinti sonrasi epey tereddute dustum
Ahahha olur mu olur. Istemedigin ot burnunda bitermisBence kk nin ana ekranına zevk suyundan gebe kalanı henüz görmedik içiniz rahat olsun yazalım. Arkadaş biz spermle hamile kalamiyoruz millet zevk suyu ile kalcak .
Regl donemimden hemen sonra test yaptiracagim insallah negatif cikar. Surtunme olayi ne ki kendilerini mi aklamaya calisiyorlarpembe akıntı yerleşme kanaması olarak da nitelendirilir ama eger içine boşalma olmadıysa çok zor
gerçi tam birleşme olmuş neyseki sadece sürtündük yazmamışsın tebrikler bu ara onlarla ugrasıyoruz da
yinede için rahat etsin birkaç güne test yap canım
Onu da ben anlatmayayim durPrezervatifi nasıl yırtıyorsunuz?
HabahPrezervatifi nasıl yırtıyorsunuz?
Aaa baska kim neden sordu ki bunuYahu ne zevk suyuymuş arkadaşımmm tövbe estagfurullah kac gecedir bitmedi bu zevk suyu muhabbeti. ...
Evet bak merak ettigim cevap. Keske duymasaydimOwww.. pembe akıntı yerleşme kanaması olabilir bir test al bence. Zevk suyundan hamile kalınır canım.
Regl donemimden hemen sonra test yaptiracagim insallah negatif cikar. Surtunme olayi ne ki kendilerini mi aklamaya calisiyorlar
Bosver cnm sen kendi sorununla ilgilen.. ya hamileysen bebeğin olucaksa neyapmayi dusunuyorsunuz?Aaa baska kim neden sordu ki bunu
Ne yapcaz katil olamam Allah korusun. Dogururum evleniriz artik.Bosver cnm sen kendi sorununla ilgilen.. ya hamileysen bebeğin olucaksa neyapmayi dusunuyorsunuz?
Hadi hayirlisi diyelimmmNe yapcaz katil olamam Allah korusun. Dogururum evleniriz artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?