• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik riskim var, ne olacak simdi ?

Gozluklukizce

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2017
25
0
1
29
Erkek arkadasimla regl ima 8-9 gun kala iliski yasadik. Prezervatif yirtildi ne yazik ki ve olan oldu gebelik riskim düsük olmasi ragmen 3 4 saat kadar sonra ella kullandim. Sonraki hafta iliski yasadik ilk once korunmadan icime birkac jez girmesine izin verdim. Ama sonra hemen prezervatif taktirdim. Zevk suyundan gebe kalmis olamam heralde ? Regl ima yakin bir zamanda oldu. Sizce gebe kalir miyim ? Bugun pembe akintim geldi ilk iliskimden 2 2. Iliskimden 1 hafta gecti.

ella içtikten sonra adet görene dek korunmasız ilişki yaşamamalısınız

zevk suyuyla gebe kalma ihtimalin benim türk kahvesini sigarasız içmem gibi bir ihtimal

yani nerdeyse hiç yok

ella içtikten sonra adet görene dek korunmasız ilişki yaşamamalısınız

zevk suyuyla gebe kalma ihtimalin benim türk kahvesini sigarasız içmem gibi bir ihtimal

yani nerdeyse hiç yok
Zevk suyunda bulunan cok az sperm varmis. Yani beni etkilemeyecegini umuyorum ancak bugun pembe akinti sonrasi epey tereddute dustum

Zevk suyunda bulunan cok az sperm varmis. Yani beni etkilemeyecegini umuyorum ancak bugun pembe akinti sonrasi epey tereddute dustum

pembe akıntı yerleşme kanaması olarak da nitelendirilir ama eger içine boşalma olmadıysa çok zor

gerçi tam birleşme olmuş neyseki sadece sürtündük yazmamışsın tebrikler bu ara onlarla ugrasıyoruz da

yinede için rahat etsin birkaç güne test yap canım

pembe akıntı yerleşme kanaması olarak da nitelendirilir ama eger içine boşalma olmadıysa çok zor

gerçi tam birleşme olmuş neyseki sadece sürtündük yazmamışsın tebrikler bu ara onlarla ugrasıyoruz da

yinede için rahat etsin birkaç güne test yap canım
Regl donemimden hemen sonra test yaptiracagim insallah negatif cikar. Surtunme olayi ne ki kendilerini mi aklamaya calisiyorlar

Bence kk nin ana ekranına zevk suyundan gebe kalanı henüz görmedik içiniz rahat olsun yazalım. Arkadaş biz spermle hamile kalamiyoruz millet zevk suyu ile kalcak .

Regl donemimden hemen sonra test yaptiracagim insallah negatif cikar. Surtunme olayi ne ki kendilerini mi aklamaya calisiyorlar

yok içine girmemiş sürtünmüş sadece adam ve boşalmamış hamilemiyim diyor

hadi sende birleşme olmuş zevk suyu evet içine girmiş olabilir bazen böyle vakalar oluyor

üstten teget gecen zevk suyuylada hamile kalınmazki :))

Back