Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neler yapıyorsunama benim en az 25 kg vermem lazım
Bende varimm benimde 6 kilo fazlam varrrkızlar nasıl zayıflayablilirim 5 kilo vermem gerekiyor ama tek başıma başarılı olamıyorum birlikte yapabiliriz diye düşündüm:) kimler var benimleeee
kızlar bende varım 30 kg fazlalığım varama benim en az 25 kg vermem lazım
ay fena olmaz tartı günü yediğimiz yemekler yaptıgımız sporlarKizlar bence bu ise yol koyduysak devamini getirelim kurallar falan koyalaim mesela tartı günümüz olsun yediğimiz menulerjmizi falan paylasalim daha güzel olur
canım buraya pek uğramamışsın sanırımkızlar nasıl zayıflayablilirim 5 kilo vermem gerekiyor ama tek başıma başarılı olamıyorum birlikte yapabiliriz diye düşündüm:) kimler var benimleeee
ben yapıyorum zaten canım 16 kg verdim diger gruplarda varım cuma takımıbende diyet yapmak istiyorum ama bebek düşündüğümüz için sağlıklı da beslenmeliyiz.yaklaşık bi 10 kilo fazlalığım var..hadi beraber bi diyete başlayalım
oo çok iyi vermişsin ya peki hangi cuma grubu göremedimben yapıyorum zaten canım 16 kg verdim diger gruplarda varım cuma takımı
istersen seni etiketleyeyim bizim takımaoo çok iyi vermişsin ya peki hangi cuma grubu göremedim