Gebeliğe Hazırlık Gebelik öncesi muayeneye gidenlere soruyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurta suan daha tam bugumemis 18 in ustu olmasi lazim dedi o gune kadar. Belki kendiliginden catlar risk almamak adina ayin 25 inde gidecez bakalim ins buyumustur ona gore igne yapilir
Belki kendiliğinden çatlar kısmını bilmiyordum Şimdi mantıklı geldi. Bu arada siz de ovulasyon testiyle takip edebilirsiniz yumurtanın durumunu. Ben olsam öyle yapardım çok heyecanlı
Gönlüne göre olur umarım

Ins tatlim iste bakalim ins büyür bu ay hayirli haberler veririm rabbim isteyen herkese verir ins zaten sperm 48 saat kaliyor o yuzde. Iki gunde bir iliski iyidir simdi

insallah nassau cum dedigin gibi olur. Kralicelik de istemiyorum, eski mutlu normal halimi istiyorum

Merhaba Şimdilik bir sıkıntımız yok. Yarın muayenem var. Bakalım büyümüş mü bıdık.
Sizler nasılsınız?
Maşallah Delirtiyor büyütmüşsün bıdığı Sağlıkla gelsin kuzu
İyi haberlerini aldığıma çok sevindim
Ben de adetimden sonra doktor kontrollerine yeniden başladım, hormon değerlerime bakıldı, hsg çekildi, eşim sperm testi verdi. Süreç bu şekilde ilerliyor.
Arayı çok açmayalım, topiğimiz güncel kalsın

İnşallah sonuçlarınız çok güzel gelir. En doğru zamanda gelsin ama en önemlisi o. Bambaşka bir psikolojiymiş çünkü, hala alışmaya çalışıyorum.

Canım merhaba, Yeni üyeyim ve ilk mesajımı sana yazmak kısmetmiş. Ben de 7 yıllık birliktelikten sonra yeni evliyim (2.5 aylık) 30 ekimde 39 yaşına giriyorum ve bebek istiyorum. Düşük yaptığın için çok çok üzgünüm ama sakın ümidini kaybetme demek istedim sana. Benim fsh 10.78 amh 0.59 eşimde varikosel var bu kadar olumsuzluğa rağmen inanıyorum Rabbim bizim de kucağımızı boş bırakmayacak. Forumu çok uzun zamandır takip ediyorum hatta bazı üyelerin hamile olmadığı zamanlardaki yazışmalarına denk düşüp hamilelik haberini alınca kendi hamileliğim gibi can-ı gönülden mutlu oluyorum. Yaşım 35 in üstünde olmasına rağmen doktor acele yok dedi çok rahat bir doktor amh çok düşük menapoz yakınmı çok dedim annem 47 yaşında girmişti Doktor daha bebek olacak ne menapozu dedi aile de erken menapoz öykümüz yok. Kayınvalidem son çocuğuna 40 yaşında hamile kalmış üzüldüğmü görünce daha çok erken Allah nasip ettiyse bebeğin seni bulacak diyor. Sen de hep böyle düşün olur mu umut hep var.

nassau cum bende durum stabil. Mide bulantisi aynen devam ediyor. Annem geldi bu surecte cunku buzdolabini acamiyorum birak ki yemek yapmayi. Her sey kokuyor. Ev kokuyor odalar kokuyor mutfak kokuyor. Sabunlar deterjanlar kremler hepsi midemi bulandiriyor. Cogu aksam kabus gibi. Basimi yastiga koyamiyorum ogurme geliyo. Iki kat yastik koysam da dik de yatsam olmuyo. Uykularim boluk boluk. Doktor zofran vermisti, cok kuvvetli deniyor o ilac icin. 2 kere ictim ikisinde de fayda etmedi. Midem hem bulaniyor hem yaniyor hem kayniyor. Evden bir yere cikmiyorum mumkunse zaten. Dort duvar arasinda gun geciriyorum. En sevdigim netflix bile tat vermiyor izleyemiyorum. Mutsuzum tatsizim. Sanki hic gecmeyecek bir hastalik gibi. 16. Haftadan sonra genelde hafifler deniyor bazi yerlerde. Sayiyorum, gunler gunler var. Dusunmek istemiyorum.

Hello hanımlar,

Nasılsınız? Delirtiyor Lizz nasıl gidiyo hamilelik?
U Uzaygemisi35 seni de diğer başlıktan takip ediyorum. Nasıl gidiyo?
Hello canım, ben bu ara aşşırı yoğunum uykusuz geceler yoğun çalışmalar var malesef. Yanlış anlaşılmasın bebek çalışmaları değil o nedenle pek bakamıyorum, reglim de zaten bu ara her şey üst üste geldi. Sende ne var ne yok, nasılsın?

Delirtiyor bebiş büyümüş bile maşallah, sağlıkla ilerlesin inşallah

Lizz kıyamam epey zor geçiyor sanırım, daha önce depresif dönemlerin olmuş muydu? Duygu durumunu hamilelik çok etkileyebiliyor, artarsa bir doktora görün emi? Ama geçecektir, en zor zamanları, içini ferah tut sağlıkla ilerlesin kocaman olsun bebişin inşallah

U Uzaygemisi35 uzaygemicim depresif zamanlarim gecmiste oldu fakat benim simdiki derdim mide bulantim. Duygu durumunu vs gectim. Valla bak dusun midenin bulandigi bir zamani. Insani hayattan sogutuyor. Hicbisey yapasin gelmiyor. Saglikli bir insan gibi degilsin. Midem hem bulaniyo hem de bogazinda biraz asagi egilsen hemen kusma refleksi. Bazi geceler uyuyamiyorum kalkip yuruyoruk caresizce. Ne diyeyim gun sayiyorum gecmesi icin

Sen nasilsin her sey yolunda mi

Çok haklısın malesef çok zor, insanın neresi acıyorsa canı oradadır doğru bir laf malesef. Gerçekten çok xor, inşallah geçer hemencecik. Çalışmıyordun değil mi? Eğer öyleyse en azından ona sevin ben de yoğun geçiyor ve yine regl oldum, işlerini yetiştirmeye çalışıp konudan uzaklaşmaya çalışıyorum malesef

Calismiyorum uzaygemicim. Calisiyo olsaydim demek ki calisamazmisim. Dusunuyorum da yok imkansiz. Annem geldi, bizle kaliyo uc haftadir. Manevi destek sagolsun. Yoksa ben saka degil buzdolabini acamiyorum. Mide bulantilarim gecene kadar kalacak bizde.

Senin icin bebisin en dogru zamanda gelecek inaniyorum❤

Kıyamam canım gerçekten çok zor, Allah çalışmak zorunda olanların da yardımcısı olsun. Anneciğin yanında ve destek, ne güzel. Sen de zorlama zaten kendini, öyle bir durumda zorlamaya çalışmak iyice zorlaştırır her şeyi. Bebişin nasıl peki? Onla ilgili her şey yolunda mı? Ne sıklıkla gidiyorsun bilmiyorum ama doktorla bir frekans tutturabildiniz mi, iyi takip ediyor mu sürecini?

En son gidisimizin uzerinden 10 gun gecti, kalp atisini duyduk..daha dogrusu ben duydum cunku esi almiyolarmis pandemiden dolayi. Kendi kendime duydum. Doktorla hasbel kader devam ediyorum. 1 ay sonraya randevu verdi ama demedi hic ikili test vs. Cunku o zaman araliginda ikili test yapiliyor diye okudum. Bakalim gidince diyecek mi.

Ah canım, minnoş kalbi bir ömür sağlıkla atsın İnşallah. Bazı doktorlar ikili test önermiyor canım ama bir bak bakalım sen ihmal etmeden diğer olasılıkları da değerlendirirsn belki. Hadi bakalım inşallah bir an önce toparlarsin

Ayy ne guzel bi ifade, minnos kalbi cok tesekkur ederim uzay gemicim❤ insallah tez zamanda benimkinin yanina senin ve nassau nun da minnos kalpleri eklensin

Lizz ’cim mesajlarınızı şimdi okudum, çok geçmiş olsun kuzum umarım bi an önce geçer bu bulantıların Gerçekten çok zor yaşadıkların, Allah yardımcın olsun. Annenin gelmesi iyi olmuş, kaç yaşında olursak olalım o şefkate ihtiyaç duyuyoruz, Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin.
Bütün güzel dileklerin için çok teşekkür ederim Sen de bi an önce hamileliğin sefasını süreceğin günleri görürsün umarım Güzel günler çok yakında

Insallah nassaucum en kisa zamanda iyiyim artik, geziyorum yiyorum iciyorum yazmayi o kadar istiyorum ki..

U Uzaygemisi35 cim biz de bildiğin gibi, testler devam ediyor. Sana küçük bi tavsiye verebilir miyim? Denemeye devam edin tabi ama bat’a günler kala hep o stresi yaşamaktansa, doktorunuzun gerekli göreceği testleri bi an önce yaptırıp o şekilde yolunuza devam edin. Bazen hiç aklınıza gelmeyecek yerlerde sorunlar çıkabiliyo ve tedavisi zaman alıyo. Dahası bu sorunlar gebeliği de geciktirebiliyor ve stres faktörü de artıyo. Şu an biz de böyle bi sonuç aldık, ondan dolayı söylüyorum. Anlayışına sığınarak naçizane bi tavsiyeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…