• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik öncesi folik asit

özlem 35 bence bebeği plandığın aydan 3 ay önce başlamalısın folic asite.hemen istiyorum diyorsan zaman kaybetme.doktorum bana gebelik öncesi günde 1 tane sonrası günde 3 tane dedi.bende öyle yaptım.3 ay günde 1 tane şimdi 3 tane kullanıyorum.umarım kavuşursun bebeğine

canım çok sağol verdiğin bilgi için .en kısa zamanda başlıyım ben de.allah seni de sağlıkla bebeğine kavuştursun inşallah....

arkadaşlar benim duyduğum kadarıyla folik plusdan hamilelik öncesi günde 3 tane içiliyor.gördüğüm herkes günde 3 tane içiyor.oysa bebek çalışmalarından 1.5 ay önce hapa başlamama rağmen dr bana günde 2 tane dedi.zaten geç başladım sizce günde 3 tane içeyim mi?bu hapların zararıda varmıymış?teşekkürler...lülülülülülü

canım 3 tane içmende hiçbir sakınca yok eğer folbiol olarakta alırsan 1 tane içmelisin

en güzeli folik plus bitanem ben 4 ay bebk olmadan 2 ay hamile kalınca kullandım yani 6 ay birfiil kullandım zararı yok kafanada takma ben bazen günde 3 bazen 2 bazen 1 aldım bazende unuttum :) o yüzden gönül rahatlığıyla kullan

benim anlamadığım bu vitamin hamile kalmayımı kolaylaştırıyor düşüğümden sonra dok bada vermişti daha sağlıklı olucak hamileliği diye ama eşimden ayrılınca kullanmadım şimdi nişanlıyım düğüne yakın başlıcam inş

en güzeli folik plus bitanem ben 4 ay bebk olmadan 2 ay hamile kalınca kullandım yani 6 ay birfiil kullandım zararı yok kafanada takma ben bazen günde 3 bazen 2 bazen 1 aldım bazende unuttum :) o yüzden gönül rahatlığıyla kullan

cevap için sağol canım bugün yazdırdım doktora bunu. yarın alıcam ilaçlarımı bakalım..

Arkadaşlar ben bu folik asit meselesini yeni öğrendim ve 1 ay sonra falan bebek planlıyorum. Allah'ın takdiri tabi ki... Ben hemen gidip eczaneden alsam olur mu? İllaki doktora mı yazdırmam gerekiyor? Daha doğrusu doktor görüşü mü almam gerekiyor?

Back