Gebeliğe Hazırlık Gebelik oluşumu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bakarmisiniz 20 haziran adet günüm olması lazimdi 3 gecikti 23 haziranda kanamam oldu suan 7 gün oldu ve hala lekelenme olarak geliyor kahverengi acaba hamile olabilirmiyim yıllardır düzenli yani 3 4 günden fazla surmezdi

Yani sevinmek istemiyrm ama bilemiyorumda neden böyle olduğunu

Olabilir ama biraz daha bekleyin lekeler geçmezse kadin doğuma başvurun

Yani bu belirtiler onun habercisi olabilir mi
Kesin birsey demek icin çok erken size umitlendirmekte istemem gebelik belirtileri yumurtlamada reglide ayni olabiliyor sadece bir belirtiye takilip kalmayin ama kaliteli yumurtlama olduysa bu kadar agriya insallah tutmustur sakince bekleyin insallah guzel haberlerinizi aliriz

İnşallah buraya yazılan olduğu habernide yazarim

Benim de ilk hamileliğimde adetim 5 gün sürdü diğer ay 2 gün geçti leke geldi test yaptım pozitif çıktı bi test yap istersen

Olabilir ama biraz daha bekleyin lekeler geçmezse kadin doğuma başvurun
Ham
Benim de ilk hamileliğimde adetim 5 gün sürdü diğer ay 2 gün geçti leke geldi test yaptım pozitif çıktı bi test yap istersen
Dediğinizi tam olarak anlamadim. Yani böyle olupta hamile olan varmi şuan hamileysem bu kanamalar normal mi yani 4 gün gecikip gelmesi ve 7 gün sürmesi emin olamadim

Yani adetten hemen sonra bir günde yumurta oluşmuş mudur ki gebelik oluşsun. Yani bilemem tabi ama bence zor

Yani adetten hemen sonra bir günde yumurta oluşmuş mudur ki gebelik oluşsun. Yani bilemem tabi ama bence zor
Peki bu sancılarin ağrıların göğsdeki şişlik ve ağrıların sebebi nedir daha önce hiç böyle olmadığını belirterek soruyrm bnu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…