• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik oluşumu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım bende de olmuyordu bizde istiyorz bu ay başladık benimde şuan ağrım var hakkımıxda hayırlısı olsn i

Evet göğüslerim şişti bu ay ağrıyor sağ kasığımda ağrı var normalde adetim düzenli olurdu 7 gün ama bu sefer 5. Gün az geldi bitti 7 gün olıyor dün kasık ağrım başladı ve hafif mide bulantm var belim ağrıyo daha önceki aderlerimde böyle olmuyordm hasta olduğumu bile anlamazdm sonrasında ağrım da olmazdı idrar yolu enfeksiyonum olduğu halde
Kızlar bakarmisiniz 20 haziran adet günüm olması lazimdi 3 gecikti 23 haziranda kanamam oldu suan 7 gün oldu ve hala lekelenme olarak geliyor kahverengi acaba hamile olabilirmiyim yıllardır düzenli yani 3 4 günden fazla surmezdi

Evet canım bende de olmuyordu bizde istiyorz bu ay başladık benimde şuan ağrım var hakkımıxda hayırlısı olsn i

Evet göğüslerim şişti bu ay ağrıyor sağ kasığımda ağrı var normalde adetim düzenli olurdu 7 gün ama bu sefer 5. Gün az geldi bitti 7 gün olıyor dün kasık ağrım başladı ve hafif mide bulantm var belim ağrıyo daha önceki aderlerimde böyle olmuyordm hasta olduğumu bile anlamazdm sonrasında ağrım da olmazdı idrar yolu enfeksiyonum olduğu halde
Yani sevinmek istemiyrm ama bilemiyorumda neden böyle olduğunu

Kızlar bakarmisiniz 20 haziran adet günüm olması lazimdi 3 gecikti 23 haziranda kanamam oldu suan 7 gün oldu ve hala lekelenme olarak geliyor kahverengi acaba hamile olabilirmiyim yıllardır düzenli yani 3 4 günden fazla surmezdi
Olabilir ama biraz daha bekleyin lekeler geçmezse kadin doğuma başvurun

Yani bu belirtiler onun habercisi olabilir mi
Kesin birsey demek icin çok erken size umitlendirmekte istemem gebelik belirtileri yumurtlamada reglide ayni olabiliyor sadece bir belirtiye takilip kalmayin ama kaliteli yumurtlama olduysa bu kadar agriya insallah tutmustur sakince bekleyin insallah guzel haberlerinizi aliriz🌸

Kesin birsey demek icin çok erken size umitlendirmekte istemem gebelik belirtileri yumurtlamada reglide ayni olabiliyor sadece bir belirtiye takilip kalmayin ama kaliteli yumurtlama olduysa bu kadar agriya insallah tutmustur sakince bekleyin insallah guzel haberlerinizi aliriz🌸
İnşallah buraya yazılan olduğu habernide yazarim

Benim de ilk hamileliğimde adetim 5 gün sürdü diğer ay 2 gün geçti leke geldi test yaptım pozitif çıktı bi test yap istersen

Olabilir ama biraz daha bekleyin lekeler geçmezse kadin doğuma başvurun
Ham
Benim de ilk hamileliğimde adetim 5 gün sürdü diğer ay 2 gün geçti leke geldi test yaptım pozitif çıktı bi test yap istersen
Dediğinizi tam olarak anlamadim. Yani böyle olupta hamile olan varmi şuan hamileysem bu kanamalar normal mi yani 4 gün gecikip gelmesi ve 7 gün sürmesi emin olamadim

Arkadaşlar simdi benm adetim dört gün sürüyor ama dördüncü gün kanama yok kesinlikle yani bu durumda üç gün sürmüş oluyo bn tedbir için bekliyrm kanama olur die ama olmuyo dördüncü ve beşinci gunu duş alıyorum korunmasz iliski oldu dördüncü gunu yani kanama yoktu bitmsti kesinlik adet kanamsi gormedm iliskidn sonra bnde dus aldım bugün bugün yedi gün oldu iliski olalı ve kasiklarim karin altima doğru ve bel agrim çok fazla sizce gebelik var midr tutmus mudr ya da yedi günde bu belirtiler olur mu
Yani adetten hemen sonra bir günde yumurta oluşmuş mudur ki gebelik oluşsun. Yani bilemem tabi ama bence zor

Back
X