• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik oluşumu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sesszlkper12

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar simdi benm adetim dört gün sürüyor ama dördüncü gün kanama yok kesinlikle yani bu durumda üç gün sürmüş oluyo bn tedbir için bekliyrm kanama olur die ama olmuyo dördüncü ve beşinci gunu duş alıyorum korunmasz iliski oldu dördüncü gunu yani kanama yoktu bitmsti kesinlik adet kanamsi gormedm iliskidn sonra bnde dus aldım bugün bugün yedi gün oldu iliski olalı ve kasiklarim karin altima doğru ve bel agrim çok fazla sizce gebelik var midr tutmus mudr ya da yedi günde bu belirtiler olur mu

Arkadaşlar simdi benm adetim dört gün sürüyor ama dördüncü gün kanama yok kesinlikle yani bu durumda üç gün sürmüş oluyo bn tedbir için bekliyrm kanama olur die ama olmuyo dördüncü ve beşinci gunu duş alıyorum korunmasz iliski oldu dördüncü gunu yani kanama yoktu bitmsti kesinlik adet kanamsi gormedm iliskidn sonra bnde dus aldım bugün bugün yedi gün oldu iliski olalı ve kasiklarim karin altima doğru ve bel agrim çok fazla sizce gebelik var midr tutmus mudr ya da yedi günde bu belirtiler olur mu
Yumurtlama yeni oluşuyor onun ağrısıdır gebelik değildir 7 günde neyin hamile ligi yumurta olmamış gebelik oluşmuşmudur diyon

Yumurtlama yeni oluşuyor onun ağrısıdır gebelik değildir 7 günde neyin hamile ligi yumurta olmamış gebelik oluşmuşmudur diyon
Daha önce hiç böyle ağrım olmamıştı ilk defa yumurtlma oluşmuyor herlde ilk kez bu defa oluştuğu icn ağrım oldu iyi misnz ilk kez adet olmuyorm bitmiyr daha öncekileri de böyle ağrım olmadığı için soruyrm biraz dha kibar yaklasabilirsnz

Daha önce hiç böyle ağrım olmamıştı ilk defa yumurtlma oluşmuyor herlde ilk kez bu defa oluştuğu icn ağrım oldu iyi misnz ilk kez adet olmuyorm bitmiyr daha öncekileri de böyle ağrım olmadığı için soruyrm biraz dha kibar yaklasabilirsnz
Ben de korunmayı bıraktığımızdan beri yumurtlama günlerini bariz hissediyorum kasıklarda, yumurtalıklarda ağrı hatta bu ay karnımın alt tarafına oğlum uzansa bile canım çok yandı 4 gün sürdü, şimdiye kadar ara ara bel ağrısı oluyor onu da regl günüm yaklaşıyor ona bağlıyorum

Ben de korunmayı bıraktığımızdan beri yumurtlama günlerini bariz hissediyorum kasıklarda, yumurtalıklarda ağrı hatta bu ay karnımın alt tarafına oğlum uzansa bile canım çok yandı 4 gün sürdü, şimdiye kadar ara ara bel ağrısı oluyor onu da regl günüm yaklaşıyor ona bağlıyorum
Reglim yeni bittigi için ona bağlayamiyorm9 gundr reglim bitmiş

Yumurtlama gününüz olabilir mi, 9. Gün için gebelik belirtisi erken sanki. Ama içim rahat etsin derseniz eczanede erken gebelik testi var ya da kan testi en garanti
Demek istedigim de bu işte yumurtlma gunu oldugunu neden sadece bu defa hissedyrm daha öncede regl oldum bitti ama hiç böyle agrilar olmadi

Evet canım bende de olmuyordu bizde istiyorz bu ay başladık benimde şuan ağrım var hakkımıxda hayırlısı olsn inşallah

Belirtileriniz erken başlamis ben hamileligimi ögrendikten sonra adet agrisina benzer agrilar yasadim hatta adet olacagim sandim biliyorum beklemek zor ama biraz sabredim varsada test yapmak icin cok erken hayal kirikligina uğramayin Insallah hamilesinizdir❣
Yani bu belirtiler onun habercisi olabilir mi

Evet canım bende de olmuyordu bizde istiyorz bu ay başladık benimde şuan ağrım var hakkımıxda hayırlısı olsn i
Goguslerinzde de ağrı ve şişlik var mı karninzda adet olcakmissinz gbi agriyo mu
Evet göğüslerim şişti bu ay ağrıyor sağ kasığımda ağrı var normalde adetim düzenli olurdu 7 gün ama bu sefer 5. Gün az geldi bitti 7 gün olıyor dün kasık ağrım başladı ve hafif mide bulantm var belim ağrıyo daha önceki aderlerimde böyle olmuyordm hasta olduğumu bile anlamazdm sonrasında ağrım da olmazdı idrar yolu enfeksiyonum olduğu halde

Back
X