Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzun süre dendiğini şöyle en az bir yıl anca öyle ciddiye aliyorlarTeşekkür ederim uzun bir süreç eşimle beraber olma durumumuz olmuyor malesef doktora gittiğimizde hemen olabilmesi için aşılama vs istesek yaparlar mı :)
Yaşadığınız bölgede herhangi bi tüp bebek ve infetilite merkezine yani fonksiyonlu bir hastaneye gidip doktorunuza durumunuzu anlatın eşiniz izne geldiğinde sperm verip o spermlerin saklanmasını istesin. kendi adetiniz başladığında tek başınıza gidip kontrollerinizi olup rahim yeterli kalınlığa ulaştığında ve yumurtanız çatladığında size aşılama için gün verirler o gün veya daha öncesinde eşiniz spermlerinin kullanılması için bulunduğu yerden yazılı ve imzalı beyanname gönderir illa gelip hastanede imza atmasına gerek kalmaz ve eşinizin önceden verdiği spermler kullanılarak size aşılama yöntemi uygulanır bu sayede yumurtlama gününüde kaçırmamış olursunuz hem eşiniz gelebilmek için zor durumda kalmaz (nihayetinde yumurta çatladıktan sonra yalnızca birkaç gün canlı kalabiliyor) hemde eğer ilk denemede olumsuz sonuç olursa kalan spermlerle tekrar deneme yapabilirsiniz tabi bu dediklerimi özelde daha rahat yapabilirsiniz devlette işler biraz sıkıntılı ilerleyebilir yinede gidip görüşmenizi tavsiye ederimTeşekkür ederim uzun bir süreç eşimle beraber olma durumumuz olmuyor malesef doktora gittiğimizde hemen olabilmesi için aşılama vs istesek yaparlar mı :)
Yaaaa ne güzel Bilgi vermişsiniz Allah razı olsun eşimin burda olmasına gerek kalmadan bebiş sahibi olabilirim yaniYaşadığınız bölgede herhangi bi tüp bebek ve infetilite merkezine yani fonksiyonlu bir hastaneye gidip doktorunuza durumunuzu anlatın eşiniz izne geldiğinde sperm verip o spermlerin saklanmasını istesin. kendi adetiniz başladığında tek başınıza gidip kontrollerinizi olup rahim yeterli kalınlığa ulaştığında ve yumurtanız çatladığında size aşılama için gün verirler o gün veya daha öncesinde eşiniz spermlerinin kullanılması için bulunduğu yerden yazılı ve imzalı beyanname gönderir illa gelip hastanede imza atmasına gerek kalmaz ve eşinizin önceden verdiği spermler kullanılarak size aşılama yöntemi uygulanır bu sayede yumurtlama gününüde kaçırmamış olursunuz hem eşiniz gelebilmek için zor durumda kalmaz (nihayetinde yumurta çatladıktan sonra yalnızca birkaç gün canlı kalabiliyor) hemde eğer ilk denemede olumsuz sonuç olursa kalan spermlerle tekrar deneme yapabilirsiniz tabi bu dediklerimi özelde daha rahat yapabilirsiniz devlette işler biraz sıkıntılı ilerleyebilir yinede gidip görüşmenizi tavsiye ederim
Evet olabilirsiniz yazılı imzalı beyanı yeterli tabi önce geldiğinde sperm vermeli. Allah gönlünüze göre versin tek seferde tutsun inşallah sonra eşinizin bir sonraki gelişinde karnınız burnunuzda ay çok hoş olur yaYaaaa ne güzel Bilgi vermişsiniz Allah razı olsun eşimin burda olmasına gerek kalmadan bebiş sahibi olabilirim yani
Çok teşekkür ederim yazınızı eşime attım o kadar heyecanlandık ki Allah da sizin yüzünüzü güldürsün henüz pek bir Bilgi sahibi de değildik izne geldiğinde ilk işimiz tavsiyelerinize uymak olacak tek bir sorun evleneli çok yeni oldu ama eşimle görüşme imkanımız çok sıkıntılı yine de bize bu yolda yardımcı okurlarsa çok güzel olur her şey :)Evet olabilirsiniz yazılı imzalı beyanı yeterli tabi önce geldiğinde sperm vermeli. Allah gönlünüze göre versin tek seferde tutsun inşallah sonra eşinizin bir sonraki gelişinde karnınız burnunuzda ay çok hoş olur ya
Amin cümlemizin yüzünü güldürsün gönlüne göre versin Rabbim dediğim gibi özele giderseniz birde durumunuzu anlatınca çok takılacaklarını sanmıyorum sonuçta paranızla yaptırıyorsunuz benim eşim yanımda fakat kendiliğinden hamile kalamadığım için özele gitmiştik doktor bize sadece bir kaç ay deneyelim filan diye öneride bulundu ben doğrudan hayır tüp bebek istiyorum direk beklemek istemiyorum diyince o yönde tedavi başlatıldı ama devlette durum nedir nasıl yardımcı olurlar bilemiyorum yine de bi gidip görüşmekte fayda varÇok teşekkür ederim yazınızı eşime attım o kadar heyecanlandık ki Allah da sizin yüzünüzü güldürsün henüz pek bir Bilgi sahibi de değildik izne geldiğinde ilk işimiz tavsiyelerinize uymak olacak tek bir sorun evleneli çok yeni oldu ama eşimle görüşme imkanımız çok sıkıntılı yine de bize bu yolda yardımcı okurlarsa çok güzel olur her şey :)
Allah sizdende razı olsun gönlünüze göre versin:)) rabbim sağlıkla kucağınıza almaya nasip etsin ben de en kısa sürede İstanbul içi merkezlere bakıcam eşim geldiğinde de gideriz yardımcı da inşallah olurlar içimize su serptiniz sizin gibi bilgisini paylaşıp yardımcı olan herkesten Allah razı olsun