- 19 Kasım 2024
- 10
- 1
- 25
- Konu Sahibi nurellaaaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah vardır Allah yuzunuze baksın nasıp etsin inşallah rabbimEki Görüntüle 3507922 Kızlar reglm bittikten bi hafta içinde yumurtlamaya başladım. Karnıma ve belime giren ağrılardan ve idrardan sonra peçete gelen pembe kandan dolayı acile gittim enfeksiyon var dedi aradan 6 gün geçti ve ben o günden beri bel ağrısı kasık ağrısı şişkinlik yaşıyorum ara ara sızı giriyor yumurtalarıma ancak idrarım yakmıyor enfeksiyon devam etmediği belli beyaz kokusuz akıntı geliyor regl oluyorum sanıyorum o derece ağrılarım var regl me 11 gün var test yaptım dayanamadım hayali silik çizgi çıktı gebelik olabilir mi . 7 aydır deniyoruz.
Parlayınca çizgi görünmüyor diye canım :)Karanlıkta değil de normal ışıkta mı çekseydiniz acaba. Böyle kör oluruz
İnşallah kızlar cuma günü yüzü suyu hürmetine Allahım yüzümüze baksınİnşallah vardır Allah yuzunuze baksın nasıp etsin inşallah rabbim
Ayy inşallah ianin herkes dua ettim rabbim hepimize mutluluk Sevinç yasatsinİnşallah kızlar cuma günü yüzü suyu hürmetine Allahım yüzümüze baksın
Ama varsa haberdar edin ne olur sevinelim inşallahİnşallah kızlar cuma günü yüzü suyu hürmetine Allahım yüzümüze baksın
Herkesin yumurtlama günü aynı olmuyor kaldı ki insanlar ne heyecanla bekliyorlar umut ediyorlar çeşitli hastalıklarla mücadele ediyorlar bence bu forumda yorum yaparken daha hassas davranmak gerekiyor en azından umuda saygı lütfen12 gün önce gec olmus sevistigin gece yapsaydin testi
bu cızgı kacıncı dakikadan? sanki kuruma gibi? reklerle de oynamıssın pek net konusulmuyor. yarın tekrar bi dene bakalım adetım bıttıgı gibi diyorsun ayın kacında oldu yumurtlama yani?Eki Görüntüle 3507922 Kızlar reglm bittikten bi hafta içinde yumurtlamaya başladım. Karnıma ve belime giren ağrılardan ve idrardan sonra peçete gelen pembe kandan dolayı acile gittim enfeksiyon var dedi aradan 6 gün geçti ve ben o günden beri bel ağrısı kasık ağrısı şişkinlik yaşıyorum ara ara sızı giriyor yumurtalarıma ancak idrarım yakmıyor enfeksiyon devam etmediği belli beyaz kokusuz akıntı geliyor regl oluyorum sanıyorum o derece ağrılarım var regl me 11 gün var test yaptım dayanamadım hayali silik çizgi çıktı gebelik olabilir mi . 7 aydır deniyoruz.
Rabbim yardımcımız olsun inşallah takmayın bu insanlarHerkesin yumurtlama günü aynı olmuyor kaldı ki insanlar ne heyecanla bekliyorlar umut ediyorlar çeşitli hastalıklarla mücadele ediyorlar bence bu forumda yorum yaparken daha hassas davranmak gerekiyor en azından umuda saygı lütfen
15-16-17 yumurtlamaydıbu cızgı kacıncı dakikadan? sanki kuruma gibi? reklerle de oynamıssın pek net konusulmuyor. yarın tekrar bi dene bakalım adetım bıttıgı gibi diyorsun ayın kacında oldu yumurtlama yani?
5-6 dk sonrabu cızgı kacıncı dakikadan? sanki kuruma gibi? reklerle de oynamıssın pek net konusulmuyor. yarın tekrar bi dene bakalım adetım bıttıgı gibi diyorsun ayın kacında oldu yumurtlama yani?
Evet çok erken ama içimdeki kıpırtı ses beni durdurmadı yaptım, bi umut kızlarla paylaştım işte forumda buna benzer pozitif şeyler okumuştumDaha çok erken değilmi sonuç alman için
Şuan ezan okunuyor ve çok içten dua ettim bize canımSeninle aynı yumurtlama günümüz bende sabırsızlıkla bekliyorum inşallah pozitifi görürüz
daha dollenme olduysa bile 5 gün hücre bölünüyor . yerleşmiyor :S15-16-17 yumurtlamaydı