Gebelik olduğunu düşünüp reglime 12 gün kala test yaptım silik çizgi çıktı hamile olabilir miyim?

nurellaaaaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2024
10
1
25
249f6873-fb8b-48ee-a9a6-788e4e002ede.jpeg
Kızlar reglm bittikten bi hafta içinde yumurtlamaya başladım. Karnıma ve belime giren ağrılardan ve idrardan sonra peçete gelen pembe kandan dolayı acile gittim enfeksiyon var dedi aradan 6 gün geçti ve ben o günden beri bel ağrısı kasık ağrısı şişkinlik yaşıyorum ara ara sızı giriyor yumurtalarıma ancak idrarım yakmıyor enfeksiyon devam etmediği belli beyaz kokusuz akıntı geliyor regl oluyorum sanıyorum o derece ağrılarım var regl me 11 gün var test yaptım dayanamadım hayali silik çizgi çıktı gebelik olabilir mi . 7 aydır deniyoruz.

Eki Görüntüle 3507922 Kızlar reglm bittikten bi hafta içinde yumurtlamaya başladım. Karnıma ve belime giren ağrılardan ve idrardan sonra peçete gelen pembe kandan dolayı acile gittim enfeksiyon var dedi aradan 6 gün geçti ve ben o günden beri bel ağrısı kasık ağrısı şişkinlik yaşıyorum ara ara sızı giriyor yumurtalarıma ancak idrarım yakmıyor enfeksiyon devam etmediği belli beyaz kokusuz akıntı geliyor regl oluyorum sanıyorum o derece ağrılarım var regl me 11 gün var test yaptım dayanamadım hayali silik çizgi çıktı gebelik olabilir mi . 7 aydır deniyoruz.
İnşallah vardır Allah yuzunuze baksın nasıp etsin inşallah rabbim

Eki Görüntüle 3507922 Kızlar reglm bittikten bi hafta içinde yumurtlamaya başladım. Karnıma ve belime giren ağrılardan ve idrardan sonra peçete gelen pembe kandan dolayı acile gittim enfeksiyon var dedi aradan 6 gün geçti ve ben o günden beri bel ağrısı kasık ağrısı şişkinlik yaşıyorum ara ara sızı giriyor yumurtalarıma ancak idrarım yakmıyor enfeksiyon devam etmediği belli beyaz kokusuz akıntı geliyor regl oluyorum sanıyorum o derece ağrılarım var regl me 11 gün var test yaptım dayanamadım hayali silik çizgi çıktı gebelik olabilir mi . 7 aydır deniyoruz.
bu cızgı kacıncı dakikadan? sanki kuruma gibi? reklerle de oynamıssın pek net konusulmuyor. yarın tekrar bi dene bakalım adetım bıttıgı gibi diyorsun ayın kacında oldu yumurtlama yani?

X