Gebelik olabilir mi ???

smileesra

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2023
108
11
18
32
Selam kızlar.
6 aydır 2.cocuk için deniyoruz ancak düzenli cinsel iliski işte 2 günde bir deneme filan yapmadım. O kadar ki korunmayi bıraktım.
Bu ay korumasiz iliskiden bi gun sonra beyaz yogun akinti geldi .
Bende test vardı awox erken gebelik testi.
Regle 4 gün kala başladım yapmaya.
Bu test silik çizgi çıkarmıyor güvenilir diye aldım ancak gözle az görülen ancak hemen çıkan silik çizgi çıktı
Az önce de aniden gelen bulanti ile baya kusma yaşadım.
Testi atıyorum gören var mı bu test ile bu şekilde gebe oldugunu ogrenen.
Uzun oldu ancak özet geçtim
Yanıtlarınız çok kıymetli

Selam kızlar.
6 aydır 2.cocuk için deniyoruz ancak düzenli cinsel iliski işte 2 günde bir deneme filan yapmadım. O kadar ki korunmayi bıraktım.
Bu test silik çizgi çıkarmıyor güvenilir diye aldım ancak gözle az görülen ancak hemen çıkan silik çizgi çıktı
Testin fotoğrafı yok

Selam kızlar.
Kızlar resim yuklemedi boyut büyük diye testleri de attım napacm

Kızlar resim yuklemedi boyut büyük diye testleri de attım napacm
IMG_1557.webp
bu benim bugünkü testim böyle miydi ?

Cnm yaklaşıp ekran resmi aldim yukledi

Eklentiler

• 1000100641.webp
    1000100641.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 76
Benim 32-38 günde bir oluyorum şu an 45. Gündeyim bir haftalık gecikmem var bu akşam ilk kez sol kasık batması ve ağrı yaşıyorum adet ağrım yok
Benim düzenli 30 31 günde oluyorum bugün regl gunum . Ara ara hafif sancı var ama regl gibi keskin değil birde alt karin bölgemde hareketlilik var. Cnm resimleri karanlık yaptım bi bakabilirmissn cizgi görecek misin. Awox marka kolay kolay hayali cizgi vermiyor diye umitleniyorum
20250320_030632.webp

Benim düzenli 30 31 günde oluyorum bugün regl gunum . Ara ara hafif sancı var ama regl gibi keskin değil birde alt karin bölgemde hareketlilik var. Cnm resimleri karanlık yaptım bi bakabilirmissn cizgi görecek misin. Awox marka kolay kolay hayali cizgi vermiyor diye umitleniyorumEki Görüntüle 3563031

Eklentiler

• 1000100671.webp
    1000100671.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 44
Benim düzenli 30 31 günde oluyorum bugün regl gunum . Ara ara hafif sancı var ama regl gibi keskin değil birde alt karin bölgemde hareketlilik var. Cnm resimleri karanlık yaptım bi bakabilirmissn cizgi görecek misin. Awox marka kolay kolay hayali cizgi vermiyor diye umitleniyorumEki Görüntüle 3563031
Canım ben görmedim ama kamerada çok zor görülüyor sen görüyor musun çıplak gözle

Back
X