• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik olabilir mi

Benimde 29 ekim en son 15 yumurtlama desek bekliyoruz işte hamile olma olasılığınız yuksek ben kaşık ağrısından başka belirtim olmadi bu ay da öyle hayirlsii olsun sağlıkla gelsinler
İnşallah 4 senedir yıprandım bu ayda olmazsa uğraşmıcam artık Rabbim isteyen bakabilecek herkese nasip etsin inşallah 🙏

İnşallah 4 senedir yıprandım bu ayda olmazsa uğraşmıcam artık Rabbim isteyen bakabilecek herkese nasip etsin inşallah 🙏
Içten söylediğimi bilmenizi isterim Rabbim en kısa zamanda güzel haberler almanızı nasip etsin gerçekten ❤🙏🏻 ama yinede rahat olun vazgeçince nasip oluyor yada vazgeçmek degilde Allah a güvenmek ve birakmak

Içten söylediğimi bilmenizi isterim Rabbim en kısa zamanda güzel haberler almanızı nasip etsin gerçekten ❤🙏🏻 ama yinede rahat olun vazgeçince nasip oluyor yada vazgeçmek degilde Allah a güvenmek ve birakmak
Çok teşekkür ederim 🥰 inşallah seninde bebişin sana süpriz yapar 🙏 arkadasım tavsiye etmişti 110 euzubesmeleyi kagıda yazip muska yapip hep üzerinde taşıuomuşsun ilişki sırasında bile üzerinde olcak ama ben saçımı topuz yapip içine sıkıştırıyorum o sırada ben denedim daha ilk ayım sende dene istersen

Kızlar ben hala adet olmadım iki gün geçmiş oldu ne adet belirtisi var nede gebelik belirtisi okulların tatil olduğu dönem Antalyaya gittim ondan mı böyle gecikti acaba 4 Kasım yumurtlama olmuştu çünkü

Back