Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik olabilir mi
- Konu Sahibi gulmra
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelikte belirtileri
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Nisan 2022
- 280
- 179
- 33
Gebelikte olabilir yada bu ay ikinci kez yumurtluyoda olabilirsiniz.. gebelik testi yapın çıkar4 Kasım'da yumurtlama oldu dün ovulasyon testi yaptım pik oldu bugün adet olmam lazımdı gebelik olabilir miEki Görüntüle 3164274
- 19 Eylül 2018
- 14.182
- 38.016
- 598
Olabilir bi de gebelik testi yapın4 Kasım'da yumurtlama oldu dün ovulasyon testi yaptım pik oldu bugün adet olmam lazımdı gebelik olabilir miEki Görüntüle 3164274
- 25 Ekim 2022
- 415
- 266
- 33
- 29
Umarım hamileyimdir dua edin banaGebelikte olabilir yada bu ay ikinci kez yumurtluyoda olabilirsiniz.. gebelik testi yapın çıkar
- 25 Ekim 2022
- 415
- 266
- 33
- 29
Yarın alcam elimde bu vardı bakalım umarım hamileyimdirOlabilir bi de gebelik testi yapın
- 19 Eylül 2018
- 14.182
- 38.016
- 598
Bence öyle, gönlünüzden geçen olsun haber verin bize deYarın alcam elimde bu vardı bakalım umarım hamileyimdir
- 9 Temmuz 2022
- 2.502
- 1.259
- 63
Gebelik testi yap hamiş gibi hiss etdim inşallah hamiş olursun4 Kasım'da yumurtlama oldu dün ovulasyon testi yaptım pik oldu bugün adet olmam lazımdı gebelik olabilir miEki Görüntüle 3164274
- 20 Nisan 2022
- 280
- 179
- 33
İnşallah hamilesinizdir. Sizde bana dua edin lütfenUmarım hamileyimdir dua edin bana
- 14 Kasım 2022
- 68
- 8
- 1
- 29
- 25 Ekim 2022
- 415
- 266
- 33
- 29
Tekrar kan testi verin ilk testi biraz erken yapmışsınizMerhaba arkadaşlar ben en son Eylül'ün 21 de adet oldum ekimin 1 de kan testi yapdirdim ama cikmadi evdede test yaptım çıkmadı böyle bir durumda olan varmı nolur bana yardımcı olun aklımı yicem ama belim ağrıyor karnım şişiyor kasıklarımda sancı oluyor
Gebelik yok test yaptım hayal kırıklığı yine4 Kasım'da yumurtlama oldu dün ovulasyon testi yaptım pik oldu bugün adet olmam lazımdı gebelik olabilir miEki Görüntüle 3164274
- 22 Eylül 2022
- 328
- 73
- 13
Adet günün yakınsa test yap canım inşallah vardırMerhaba kızlar benimde geçen ay kimyasal oldu sağ kasikta çok tuhaf ağrı gibi hissetmiştim ama bu ayda aynı yerde ağrım var gibi ama böyle bacakla bitisim yeri hatta bacağım da ağrıyor emin olamadım ağrıyan yer nere sizin nasil
- 30 Mart 2022
- 5.359
- 3.055
- 103
Eylül’ün 21 inde adet oldunuz ekim 1 de gebelik testi mi yaptınız doğru mu anladım ?Merhaba arkadaşlar ben en son Eylül'ün 21 de adet oldum ekimin 1 de kan testi yapdirdim ama cikmadi evdede test yaptım çıkmadı böyle bir durumda olan varmı nolur bana yardımcı olun aklımı yicem ama belim ağrıyor karnım şişiyor kasıklarımda sancı oluyor
10 günde gebelik oluşacağına nasıl ihtimal verdiniz
- 22 Eylül 2022
- 328
- 73
- 13
27 sinde belli olur gecen ay da 21 de test yaptim cikmadi 27 de cikti bugun yaptim test negatif yumurtlamam 7 gun gecti daha 10 12 olmasi lazim bilmiyorum gecen ayki ağırıyla farkli umarim vardırAdet günün yakınsa test yap canım inşallah vardır
İnşallah biraz daha bekle yaparsın test27 sinde belli olur gecen ay da 21 de test yaptim cikmadi 27 de cikti bugun yaptim test negatif yumurtlamam 7 gun gecti daha 10 12 olmasi lazim bilmiyorum gecen ayki ağırıyla farkli umarim vardır
Aynı ağrı bendede varMerhaba kızlar benimde geçen ay kimyasal oldu sağ kasikta çok tuhaf ağrı gibi hissetmiştim ama bu ayda aynı yerde ağrım var gibi ama böyle bacakla bitisim yeri hatta bacağım da ağrıyor emin olamadım ağrıyan yer nere sizin nasil
- 22 Eylül 2022
- 328
- 73
- 13
Sizde nasıl gecem ay anladim hamile olduğumu hatta negatif ti ilk testim ama dedim yok kesim hamileyim vucudunu insan biliyor ama 2 3 gündür yürümeye bile engel olcak bi ağrı oluyor kaşıkla bacak birleşim yeri ortası acaba dedim bacagimimi ters hareket yaptim ay bilmiyorum yaaa sizin tam kasiktami baya ne kadar kaldiki belki yardımım dokunurAynı ağrı bendede var
Kasıkta ara ara batma var dolgunluk var kasıkla bacağın birleştiği yerde ağrı var sanki yukarı doğru damarlarım çekiliyomuş gibi bacak ağrılarım çok öğlen uykdan uyandırdı hatta göğüslerimde şişlik yok bugün öğlen biraz ağrıdı geçti ekim 28 de adet oldum klomen kullandım 13.gün yumurtamın kendiliğinden çatladığını söyledi doktorum o günden beri şiddetli kasık ağrılarım var bi kaç gundur ara ara çatalamadan bir hafta sonra kanda baktirdim negatif bugun evde yaptim negatif 2 günüm var daha belirtilerim var aslında ama uzun oldu cnm hamile kalırsam gün gün yazcam hepsiniSizde nasıl gecem ay anladim hamile olduğumu hatta negatif ti ilk testim ama dedim yok kesim hamileyim vucudunu insan biliyor ama 2 3 gündür yürümeye bile engel olcak bi ağrı oluyor kaşıkla bacak birleşim yeri ortası acaba dedim bacagimimi ters hareket yaptim ay bilmiyorum yaaa sizin tam kasiktami baya ne kadar kaldiki belki yardımım dokunur
- 22 Eylül 2022
- 328
- 73
- 13
Benimde 29 ekim en son 15 yumurtlama desek bekliyoruz işte hamile olma olasılığınız yuksek ben kaşık ağrısından başka belirtim olmadi bu ay da öyle hayirlsii olsun sağlıkla gelsinlerKasıkta ara ara batma var dolgunluk var kasıkla bacağın birleştiği yerde ağrı var sanki yukarı doğru damarlarım çekiliyomuş gibi bacak ağrılarım çok öğlen uykdan uyandırdı hatta göğüslerimde şişlik yok bugün öğlen biraz ağrıdı geçti ekim 28 de adet oldum klomen kullandım 13.gün yumurtamın kendiliğinden çatladığını söyledi doktorum o günden beri şiddetli kasık ağrılarım var bi kaç gundur ara ara çatalamadan bir hafta sonra kanda baktirdim negatif bugun evde yaptim negatif 2 günüm var daha belirtilerim var aslında ama uzun oldu cnm hamile kalırsam gün gün yazcam hepsini