Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
dayanamayıp test yaptım daha çok erken biliyorum reglime de 12 gün var tam da yumurtlama günü öncesi ve yumurtlama günlerinde ilişki oldu.. böyle çıktı test normal mi olsa bile çıkmaması
dayanamayıp test yaptım daha çok erken biliyorum reglime de 12 gün var tam da yumurtlama günü öncesi ve yumurtlama günlerinde ilişki oldu.. böyle çıktı test normal mi olsa bile çıkmamasıEki Görüntüle 2986045
Teste 2'den fazla damla damlatmayın :)) Şuan negatif zaten daha 12 gün var regli geçince olmadıysanız tekrar edebilirsiniz. Sürekli test yapar aklınızı buna verirseniz o zaman psikolojik olarak zor oluyor (
Neden adete bu kadar zaman varken test yapiyorsunuz ki? Normalde yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunur, bunu biliyor olmalisiniz. Bu durumda -eger ki olduysa- daha dollenme yeni olmusken nasil hamilelik hormonunun kana sonra da idrara gecmis olmasini bekliyorsunuz?