• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik olabilir mi ?

meldaaltuns

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2021
54
-29
1
26
dayanamayıp test yaptım daha çok erken biliyorum reglime de 12 gün var tam da yumurtlama günü öncesi ve yumurtlama günlerinde ilişki oldu.. böyle çıktı test normal mi olsa bile çıkmaması
96A14409-8A8D-4ECA-86F9-B41CABE1E87D.jpeg

Adetine 12 gün varken testte pozitif cikması imkansız. Yumurtlama tarihini biliyorsan testi en erken catlamadan 12 gün sonra yapabilirsin.

Kanda bile çıkmaz daha. Ayrıca çok damlatmissiniz test hafif dağılmış ya da toplanmasını beklemeden fotoğraf çekmişsiniz 🤔

dayanamayıp test yaptım daha çok erken biliyorum reglime de 12 gün var tam da yumurtlama günü öncesi ve yumurtlama günlerinde ilişki oldu.. böyle çıktı test normal mi olsa bile çıkmamasıEki Görüntüle 2986045
Teste 2'den fazla damla damlatmayın :)) Şuan negatif zaten daha 12 gün var regli geçince olmadıysanız tekrar edebilirsiniz. Sürekli test yapar aklınızı buna verirseniz o zaman psikolojik olarak zor oluyor :((

Neden adete bu kadar zaman varken test yapiyorsunuz ki? Normalde yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunur, bunu biliyor olmalisiniz. Bu durumda -eger ki olduysa- daha dollenme yeni olmusken nasil hamilelik hormonunun kana sonra da idrara gecmis olmasini bekliyorsunuz?

Back