Merhaba kendimi bir kaç gündür ısrarla adet olacağıma inandırmaya çalışıyorum. Pkosluyum maalesef bu sebepten dolayı iki yıldır bir sürü kan testi verdim idrar testi aldım negatif çıktı. Sadece sormak istiyorum burada okumuştum bir kaç kişide aynı belirtiler vardı
Göğüslerde hassasiyet, ara ara mide bulantısı, bir kaç saate bir sağ ve sol kasıkta bazen göbek deliğinde bıçak saplanması gibi ağrılarım var. Ateş basıyor gibi ama batın ikinci gunundeyim hala olmadim, beyaz ve renksiz arası bir akıntım var sürekli idrara cikiyorum
Olabilir mi sizce? Yorumlarınıza ihtiyacım var artık üzülmek istemiyorum bu belirtileri yaşayan oldu mu ?
Birde pko lu olsam bile adetlerim düzenlidir
Teşekkür ederim şimdiden
Göğüslerde hassasiyet, ara ara mide bulantısı, bir kaç saate bir sağ ve sol kasıkta bazen göbek deliğinde bıçak saplanması gibi ağrılarım var. Ateş basıyor gibi ama batın ikinci gunundeyim hala olmadim, beyaz ve renksiz arası bir akıntım var sürekli idrara cikiyorum
Olabilir mi sizce? Yorumlarınıza ihtiyacım var artık üzülmek istemiyorum bu belirtileri yaşayan oldu mu ?
Birde pko lu olsam bile adetlerim düzenlidir
Teşekkür ederim şimdiden