• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik olabilir mi?

chapman

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2020
12
2
6
24
Merhaba 🤭 kendimi bir kaç gündür ısrarla adet olacağıma inandırmaya çalışıyorum. Pkosluyum maalesef bu sebepten dolayı iki yıldır bir sürü kan testi verdim idrar testi aldım negatif çıktı. Sadece sormak istiyorum burada okumuştum bir kaç kişide aynı belirtiler vardı
Göğüslerde hassasiyet, ara ara mide bulantısı, bir kaç saate bir sağ ve sol kasıkta bazen göbek deliğinde bıçak saplanması gibi ağrılarım var. Ateş basıyor gibi ama batın ikinci gunundeyim hala olmadim, beyaz ve renksiz arası bir akıntım var sürekli idrara cikiyorum
Olabilir mi sizce? Yorumlarınıza ihtiyacım var artık üzülmek istemiyorum bu belirtileri yaşayan oldu mu ?
Birde pko lu olsam bile adetlerim düzenlidir
Teşekkür ederim şimdiden 👍❤️

18 yaşından beri gebe mi kalmaya çalışıyosun? 🤦🏻‍♀️
Özellikle bir gebe kalma durumu yoktu, sadece korunmadım. Belli bir süre sonra negatif görünce bir problem olduğunu anladım . Genç olduğumu ve zamanı olduğunu düşünüyordum. Test alıp da negatif çıktığında bile sorun etmiyordum. Fakat doktora sadece kasik sancilanmam yüzünden gittim bana asla hamile kalamayacagimi söyleyince çok üzüldüm ve bundan dolayı korkmaya başladım düşüncelerim değişti acabalarim oldu. ☺️ Doktor bana kasik ağrısı diye gittiğim yerde adet söktürücü yazdı ihtiyacım yokken ve tosun gibisin maşallah bişey olmaz ama hamile kalman mucize olur imkansız dedi

Özellikle bir gebe kalma durumu yoktu, sadece korunmadım. Belli bir süre sonra negatif görünce bir problem olduğunu anladım . Genç olduğumu ve zamanı olduğunu düşünüyordum. Test alıp da negatif çıktığında bile sorun etmiyordum. Fakat doktora sadece kasik sancilanmam yüzünden gittim bana asla hamile kalamayacagimi söyleyince çok üzüldüm ve bundan dolayı korkmaya başladım düşüncelerim değişti acabalarim oldu. ☺️ Doktor bana kasik ağrısı diye gittiğim yerde adet söktürücü yazdı ihtiyacım yokken ve tosun gibisin maşallah bişey olmaz ama hamile kalman mucize olur imkansız dedi
Öncelikle o doktora bi daha gitme. Buraya pko ve gebe kalan bi kamyon insan etiketleyebilirim. Ve yaşın çok çok fazla genç. 2 yıl öncesini düşübmek dahi istemiyorum zaten. Keşke doğru zamanı beklesen.
Sonra daa eşin muayane oldu mu?

Öncelikle o doktora bi daha gitme. Buraya pko ve gebe kalan bi kamyon insan etiketleyebilirim. Ve yaşın çok çok fazla genç. 2 yıl öncesini düşübmek dahi istemiyorum zaten. Keşke doğru zamanı beklesen.

Bekliyorum problem de etmiyorum ama sadece psikolojik korku 25den önce istemiyordum zaten

Merhaba 🤭 kendimi bir kaç gündür ısrarla adet olacağıma inandırmaya çalışıyorum. Pkosluyum maalesef bu sebepten dolayı iki yıldır bir sürü kan testi verdim idrar testi aldım negatif çıktı. Sadece sormak istiyorum burada okumuştum bir kaç kişide aynı belirtiler vardı
Göğüslerde hassasiyet, ara ara mide bulantısı, bir kaç saate bir sağ ve sol kasıkta bazen göbek deliğinde bıçak saplanması gibi ağrılarım var. Ateş basıyor gibi ama batın ikinci gunundeyim hala olmadim, beyaz ve renksiz arası bir akıntım var sürekli idrara cikiyorum
Olabilir mi sizce? Yorumlarınıza ihtiyacım var artık üzülmek istemiyorum bu belirtileri yaşayan oldu mu ?
Birde pko lu olsam bile adetlerim düzenlidir
Teşekkür ederim şimdiden 👍❤️
cnm o doktoru bırak bana da doktor 20 senede beklesen çocuğun olmaz dedi. hiç önemsemiyorlar karşındaki kırılır mı üzülür mü umrunda olmadı ama Allah'tan ümit kesilmez bende her ay bekliyorum hemen hemen.7 senelik evliyim hem pko ve troid kanseri tedavisi gördüm.ilaç kullanıyorum. insan ister istemez kafaya takıyor. benimde adetim düzenli ama bu ay ara lekem geldi.kırmızı kahve arası bi leke 1 haftam var bakalım.inşallah Rabbim hayırlısından sağlıklısından bizlerinde kucağını doldurur. OL DER OLUVERİR.

Merhaba 11 ekim'de ilişki yaşadım ve ertesi gün kullandım 23ekimdede beklediğim tarihte adet oldum 29ekimde son lekelenme varken yaşadığım ilişkide korunmamiza rağmen prezarvatif patlayınca tekrar kullanmak durumunda kaldım bundan 5gun sonra adet gibi ağrılı bir kanama yaşadım 3gun sürdü idrarim bile kıpkırmızı kandı ve pıhtılaşma da mevcuttu koyu renkle başladı yine kahverengi lekelenme olarak bitti ilişkiden 20gun sonra dra gittim kan testi yapmadı adetin gecikirse gel dedi zorlamamla ultrasonda baktı bişey yok dedi ama guvenemedim resmen zorla kontrol etti bulunduğum yerde başka da doktor yok çok erken ultrasonda gözükür mu ve ben hangi kanamami adet olarak baza almalıyım yada gebelik olasılığı var mıdır şuanda buna hazır değilim çok fazla bilgi kirliliği mevcut bu konu hakkında sizden destek almak istiyorum şuan sisim belki stresle belki normal dongume az kaldığı için bilemiyorum ama akıntım mevcut gerçi sürekli akıntı yaşıyorum ama içim içimi yiyor

Doktor hamile kalamazsin mi dedi ? Pko olduğun içinmi ? Yoksa başka sorunlardamı var ? Bende 2 gün önce öğrendim pcos olduğumu Allaha şükür 3 ilaç yazdı bunları kullanmamı tavsiye etti inşallahda işe yarayacaktır yani neden böyle bişey diyorlar anlamıyorum bu durumda hamile kalan bi çok insan var

Selam kızlar bende pkoluyum gecen ay adetim 8inde geldi ama çok uzun surdu ara ara durup yine geldi bu ay halen olmadm göğüslermde hassasiyet var halsizlik var bufun idrar testi yaptm negatif çıktı benim adet zamanı gögüslerm falan degsmez idrarda negatif ama yine d3 acaba mo diyorum çunku bu ay dedigim gibi adetm de uzun surdu ve pko olunca zateb adet gunum belli degil bazen 1 hafta gecikir bazen 10 12 gun bazen 2 gun

Back
X