Gebelik olabilir mi boşuna mı aklımı kurcalıyorum ?

Yldzyldz11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2021
97
13
38
Hanımlar ben pkosluyum ve infertilite bölümünde tedavi görüyorum her ay tedavim iptalle sonuçlanıyor 3 klomen hakkımın bile 2 si iptal . Klomeni yarım içmeme rağmen 5-6 yumurta oluşuyor doktor iptal ediyor . Bu ay normalde aşılama için çağırdı ama 2 klomen hakkım iptal olduğu için tekrar 2 ay daha klomen kullanıcam . En son 20 aralıkta adet olmuştum ve reglim çok fazla geciktiği için duphastona başladım ve 6 şubatta adetim başladı . Ama şeffaf akıntıyla karışık mı sulu kanamamıydı neydi anlamadım bu şekilde 2 gün sürdü ve 2 gündür de çamur gibi gelmeye başladı bugün 4.günü yani kesildi . Muayene sırasında da sağda 3 cm solda da düzenli kist olduğunu söyledi doktorum ama sol kasıkta bir ağrı var oturup kalkarken bişey canımı yakıyor muayene esnasında da çok canım yandı ağrı yapacak bi kist değil dediler . Kafam karıştı bir dünya test yaptım dandik markalar silik pahalı markalar negatif kanlar negatif hep negatif ama böyle bi acıyla dış gebelik düşünmedim değil . Kistle alakalıdır dimi çok zorlanıyorum çünkü tekrardan test yapmaya başlamak istemiyorum insanın psikolojisi alt üst oluyor

Çok yumurtan oluşmuş ama gebelik olmadımı bende femara kullandım 3 yumurtam oluştu aşılama için kullandım doktor bu kendi haline bırakalım dedi

Yumurta gelişiminiz iyi miydi benim çatlamadan 2 gün önce 19 18 17 mm di yani 24 olmuştur diye düşünüyorum umutluydum inşallah olur
Evet çok şükür gelişimlerinde de problem olmuyordu ama bir türlü hamile kalamadım bana nasip olmadı inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız günde 1-2 mm büyüyorlar diye biliyorum

Evet çok şükür gelişimlerinde de problem olmuyordu ama bir türlü hamile kalamadım bana nasip olmadı inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız günde 1-2 mm büyüyorlar diye biliyorum
Benim ağustos ayında 2 günde 16 mm den 24 mm e kadar büyüdü inşallah olmuştur bu sefer

Kimse yokmuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…