gebelik ne zaman anlaşılır ve gebelik testi

Merhabalar ben düzenli adet gören biriyim ama bu ay adetim 9 gün gecikti idrar tahlili yaptım bir çizgi tam öbürü brlli brlirsiz siliktende kötü yok gibi çıktı yinede şüpelendim ve kan testi yaptırdım 10.84 çıktı gebelik varmı sağ kasığımdada batma gibi ağrı oluyor zaman zaman özellikle yorulunca adet belirtileri var ama hala bişey yok çocuk istiyoruz ve endişeliyim biraz bir hafta sonra hala hastalanmazsam üzmit varmıdır lütfen bilgili birileri bana yardımcı olsun ne olur kafam çok karışık...

canım kan testi 5 den yukarıysa hamilesindir
neden doktora gidip sormuyorsun

gebelik test fiyatları ne kadardır acaba evde uygulananlar?

gebelik test fiyatları ne kadardır acaba evde uygulananlar?

erken gebelik testlerini sormuyorsan, diğerleri 3-4 tl civarı... ama fortel clearblue gibi erken gösterenleri daha pahalı bildiğim kadarıyla 20 tlnin üzerinde...

Merhaba,
Aslında uzun zamandır kadınlar klübünü takip ediyordum:)evlenme aşamasında,düğün hazırlıkları aşamasında kuaför konusunda,düğün mekalnları konusunda bir çok kez sizden çok faydalandım...çok teşekkür ederim...kısmet bugüneymiş demek ki şu an yazıyorum...adetime 1 gün var ve ben test alsam mı,yoksa herşeyi doğal akışına mı bıraksam bilemedim:)bir taraftan bir bebek sahibi olmayı çok istiyorum ama bir taraftanda son 10gündür beni mahveden diş ağrım yüzünden aldığım ağrı kesiciler dolayısıyla olmayayım diyorum..herşeyin hayırlısı tabi...ancak diş problemini hamile isem nasıl çözerim diyede soramadan edemiyorum...Umarım Allah isteyen herkese güzel evlatlar verir

Merhaba,
Aslında uzun zamandır kadınlar klübünü takip ediyordum:)evlenme aşamasında,düğün hazırlıkları aşamasında kuaför konusunda,düğün mekalnları konusunda bir çok kez sizden çok faydalandım...çok teşekkür ederim...kısmet bugüneymiş demek ki şu an yazıyorum...adetime 1 gün var ve ben test alsam mı,yoksa herşeyi doğal akışına mı bıraksam bilemedim:)bir taraftan bir bebek sahibi olmayı çok istiyorum ama bir taraftanda son 10gündür beni mahveden diş ağrım yüzünden aldığım ağrı kesiciler dolayısıyla olmayayım diyorum..herşeyin hayırlısı tabi...ancak diş problemini hamile isem nasıl çözerim diyede soramadan edemiyorum...Umarım Allah isteyen herkese güzel evlatlar verir

merhaba ;
testi adetin bir gün geçince al derim
bende 29 ekimde adet görmem gerekirken görmedim 30 ekimde test aldım çıktı
ama ben adet tarihimden 2 hafta midem bulanmaya başlamıştı halsizlik başlamıştı
belirtileri çok erken gördüm tabii herkesin bünyesi farklıdır.sende nasıl olur bilemem
fikir olsun diye yazdım :)

merhaba ;
testi adetin bir gün geçince al derim
bende 29 ekimde adet görmem gerekirken görmedim 30 ekimde test aldım çıktı
ama ben adet tarihimden 2 hafta midem bulanmaya başlamıştı halsizlik başlamıştı
belirtileri çok erken gördüm tabii herkesin bünyesi farklıdır.sende nasıl olur bilemem
fikir olsun diye yazdım :)

Cevabın için teşekkür ederim:)adet görecekmişim gibi kasıklarımda sancı var,hafif miğde bulantımda var ama ben hastalanma evremdede miğde bulantısı çekerim...haklısınız galiba,1-2 gün daha beklemekte fayda var:)

Cevabın için teşekkür ederim:)adet görecekmişim gibi kasıklarımda sancı var,hafif miğde bulantımda var ama ben hastalanma evremdede miğde bulantısı çekerim...haklısınız galiba,1-2 gün daha beklemekte fayda var:)

yani umarım hamilesindr..
bende de aynıları olmuştu adet olacakmışım gibi heryerim ağrıyordu
göğüslerin şişmişti belim arıyordu. erken gebelik belirtileri bunlar.. bakalım senin nasıl olcak
adet tarihin geçsin 1 gn sonra yap deriim.. iinş hamilesindir...

göğüslerin şişmişti belim arıyordu. erken gebelik belirtileri bunlar.. bakalım senin nasıl olcak

Hayırlısı serabinacım:)dediğim gibi bir kaç gündür dişim yüzünden ağrı kesici kullandım..hamile isem dişimi nasıl halledebilirim bilmiyorum..ama sonuç ne olursa olsun burda paylaşıcam:)teşekkürler tekrar

Serebina dün itibari ile adet gördüm,hamilelik yokmuş canım..hayırlısı..Allahım tüm isteyenler nasib etsin inşallahhhh

Merhabalar ben düzenli adet gören biriyim ama bu ay adetim 9 gün gecikti idrar tahlili yaptım bir çizgi tam öbürü brlli brlirsiz siliktende kötü yok gibi çıktı yinede şüpelendim ve kan testi yaptırdım 10.84 çıktı gebelik varmı sağ kasığımdada batma gibi ağrı oluyor zaman zaman özellikle yorulunca adet belirtileri var ama hala bişey yok çocuk istiyoruz ve endişeliyim biraz bir hafta sonra hala hastalanmazsam üzmit varmıdır lütfen bilgili birileri bana yardımcı olsun ne olur kafam çok karışık...

Ayni dedigin belirtiler ben de de var. 2 idrar test ve kan testi de negatif cikti ama adetim bir hafta gecikti. Ne olacak hic bir fikrim yok... Sen de son durum nedir?

arkadaşlar mrb bi sorum olacak szlere.34 günde bir adet oluyorum yaklaşık yumurtlama dönemimde 18ile 21 arasıydı haziranın.bzde 20snde bebek girişimnde bulunduk idrar tahlilinde ne zmn belli olur acaba bi test alıp yapsammıki daha cokmu erken?

merhaba arkadaşlar,

Normalde adetime 3 gün var , ama dün test aldım ikinci çizgi silik çıktı...şimdide kan tahlil sonucunu beklemekteyim.

Kan tahlili her zaman doğrudur dimi adetin gecikmesini beklememize gerek yok.

İnş. hamile değilimdir. Daha çok yeni evliyim :(

merhaba arkadaşlar,

Normalde adetime 3 gün var , ama dün test aldım ikinci çizgi silik çıktı...şimdide kan tahlil sonucunu beklemekteyim.

Kan tahlili her zaman doğrudur dimi adetin gecikmesini beklememize gerek yok.

İnş. hamile değilimdir. Daha çok yeni evliyim :(

Pozitif kan testi her zaman doğrudur. Ama erken yaptırdıysan, negatif çıktıysa tekrarlamak lazım.
3 gün kala çıkabilir de, çıkmayabilir de.Ama sizin pozitif sonuç alacağınızı düşünüyorum çünkü idrar testiniz de pozitif. Kanda idrardan önce tespit edilebilir.Kanda pozitif idrarda negatif olan çok durumlar oluyor.
Ama en uygunu en erken regl günü test yapmaktır.
Sizinki pozitif çıkacak muhtemelen.Hayırlısı olsun.

Pozitif kan testi her zaman doğrudur. Ama erken yaptırdıysan, negatif çıktıysa tekrarlamak lazım.
3 gün kala çıkabilir de, çıkmayabilir de.Ama sizin pozitif sonuç alacağınızı düşünüyorum çünkü idrar testiniz de pozitif. Kanda idrardan önce tespit edilebilir.Kanda pozitif idrarda negatif olan çok durumlar oluyor.
Ama en uygunu en erken regl günü test yapmaktır.
Sizinki pozitif çıkacak muhtemelen.Hayırlısı olsun.

Bakalım kan sonucu ne çıkacak bu sitede silik çizgi mağdurları arasına girmek istiyorum , inşallah değilimdir.

Teşekkür ederim cevabın için...

Sancılı bekleyişe devam... :(

arkadaşlar mrb bi sorum olacak szlere.34 günde bir adet oluyorum yaklaşık yumurtlama dönemimde 18ile 21 arasıydı haziranın.bzde 20snde bebek girişimnde bulunduk idrar tahlilinde ne zmn belli olur acaba bi test alıp yapsammıki daha cokmu erken?

adetin geciktiyse bi kan testi yaptir canim

canim sanirim senin hasta olmana daha 2 hafta var, benim bildigim en hassas idrar testleri bile en fazla gunun gecmeden 6 gun oncesi kullanilabiliyor, onun da sansi %68. bence daha erken, test alip da canini skma bekle bence. bir de baksa belirtilerin var mi? hadi bakalim hayirlisi :)

canim sanirim senin hasta olmana daha 2 hafta var, benim bildigim en hassas idrar testleri bile en fazla gunun gecmeden 6 gun oncesi kullanilabiliyor, onun da sansi %68. bence daha erken, test alip da canini skma bekle bence. bir de baksa belirtilerin var mi? hadi bakalim hayirlisi :)

canım ne gibi belirti yaşamam lazım belirti icin daha erken deilmi :)uffff cok tecrübesizim çokkk :(

canım ne gibi belirti yaşamam lazım belirti icin daha erken deilmi :)uffff cok tecrübesizim çokkk :(

canim ben de bilmiyorum da, en azindan bu siteden ogrendigim kadariyla hamile oldugunu ogrenmeden bi cok cesit belirti yasayanlar varmis, kasik sirt bel agrilarindan, halsizlik, mide bulantisi gosulerde hassasiyete kadar cesit cesit oluyor, kisiye gore de degisiyor.. ki bazen psikolojik olarak da bu belirtilerin hepsini yasayip da hamile olmayabiliyor insan :) bizler de bilmiyoruz, ogrenmek ve paylasmak icin buradayiz.. ins en kisa zamanda hayirlisi ile hepimiz hamile kalabiliriz.. kolay gelsin :):)

Selam kızlar...adetime 8 gün var.dizlerim ağrımaya başladı,yumurtalıklarımın olduğu bölge
sızlıyor,göğüslerim ağrıyor ve halsizlik de başladı.sizce bunlar hamilelik belirtisi mi?
Bu kez inşallah bebiş vardır kızlar...lütfen cevap

Back