15 ekimde şüpheli bir ilişkim oldu fakat iç çamasırı vardı . korkuorum hamile olmaktan. 7 kasımda kan tasti yaptırdım 0.13 çıktı . ltfen yardım edin test dogru sonuc vermişimidir ? (
negativ cnm,hamile değilsın korkma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
15 ekimde şüpheli bir ilişkim oldu fakat iç çamasırı vardı . korkuorum hamile olmaktan. 7 kasımda kan tasti yaptırdım 0.13 çıktı . ltfen yardım edin test dogru sonuc vermişimidir ? (
bence çok erken şimdi test yapma,adetine 2 gün kala kan testi yapabilirsin kesin çıkıyor
negativ cnm,hamile değilsın korkma.[/QUOTE
POZİTİF DEĞER ORANI KAÇ OLMASI GEREKİYOR? BİLGİLENDİRİR MİSİNİZ? MESELA BENİM ADETİME 5 GÜN VAR, KAN TAHLİLİ YAPTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRAMAKTAN KORKUYORUM? :2:
lütfen bilen arkadaşlar yardım etsin ?
slm canim nasilsin benimde 8 gun gecti adetimin uzerinden 4 gun once test yaptim negatifti sizde durumlar nasil???lütfen bilen arkadaşlar yardım etsin ?
eger 2. cizgi silik ciktiysa bence hamilesindir cnm ama se yinede 2 gun sonra tekrar et testi benim basimdanda aynisi gecti 2 gun sonra tekrarladim cizgi netlesmisti cnm bence sende dene...kızlar yardım ederseniz sevinirim bi türlü bunun sonucunu bulamadım ya lütfen yardım etsn biri
ben test yaptım yarım saat sonraki sonuclar gecersiz mi
ilişki üzerinden 21 gün geçti yarım saat icinde ikinci cizgi yoktu ama 2 saat üc saat sonra diger czgi hafiften belirdi hamilemiyim sizce?:44::44::44:
selam kızlar, ben dün idrar testi yaptım ewde pozitif çıktı, bu sabahta kan testi yaptırdım doktor negatif dedi. kafam cok karışık, biraz daha beklesem mi anlamadım?böyle bişi yaşayıp sonunda hamile olduğunu öğrenen var mı?