• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik ne zaman anlaşılır ve gebelik testi

arkadaslar ltfen yardım
normalde ayın 3-4 gibi adet olurdum ama erkek arkadasım kndini surtunmeyle tatmin ediyodu ayın 30 unda yanlışlıkla üzerime boşaldı hemen sildim ilişkiye hiç girmedim yani ama ayın 4 unde olmam gerekirken 6 sında oldum korkuyorum böyle hamile kalınabilir mi adetimım bitmesinden iki gün snr test yapsam sonuç çıkar mı? lutfen cevap

Son düzenleme:
arkadaslar ltfen yardım
normalde ayın 3-4 gibi adet olurdum ama erkek arkadasım kndini surtunmeyle tatmin ediyodu ayın 30 unda yanlışlıkla üzerime boşaldı hemen sildim ilişkiye hiç girmedim yani ama ayın 4 unde olmam gerekirken 6 sında oldum korkuyorum böyle hamile kalınabilir mi adetimım bitmesinden iki gün snr test yapsam sonuç çıkar mı? lutfen cevap

Böyle hamile kalınmaz.. korkmaa.. hamile değilsin. :) Ama daha dikkatli ol lütfen..

arkadslar benimde adetime 10-12 gün kadar zaman var.. bugün baş agrısı ve baş dönmesi yaşıyorum.. tansiyon ölçtürdüm normal cıktı.. gebelik testi yapsam cok erken bişi belli olmaz.. napcam ben..:((( kan testi yaptırsam belli olurmu.. niye basım dönüyo niye agrıyo korkuyorum :2: ilaç falanda alamıyorum belki bebek vardır diye offf.. :2::2::2:

Peki düzenli adet görmeye devam ederken hamile kalınabilirmi?

Bir arkadaşım olabileceğini söylemişti. Benim adetlerim şimdiye kadar hep düzenli oldu. Bu ayın 9 unda adet oldum. İlişkide hep eşim korunuyor. Ben hap kullanmıyorum. Ama içimde bi şüphe oldu bu aralar. Bugünde acayip başım dönüyor sabahtan beri. Test alsammı diyorum? Ya da kuruntumu yapıyorum?

arkadaslar bende hap kullaniyordum ama 31 aralikta almam gereken hapi unuttum ve 1 ocakta pembe bir akinti geldi bu sekilde 3 4 gun surdu tabi hapida unuttuktan sonra kullanmayi biraktim...uzerine duzenli sekilde 2 kez adet gordum..ama 2 aydir karnimda acayip sislik var gorseniz 4 5 aylik hamile gibi duruyor..birde 1 haftadir sag kasigimda agri var ve arada midem bulaniyor..teset yaptim negatif cikti...tabi hapi biraktiktan sonrada korunduk ama yinede suphe var icimde...

KIZLAR ADET GÜNÜM 27 NİSAN'DA. 5 GÜNÜM VAR. KAN TESTİNİ NE ZAMAN YAPTIRSAM KESİN SONUÇ ALABİLİRİM? TECRÜBE EDEN VAR MI? HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRAMAKTAN ÇOK KORKUYORUM YAA :emir_bebek:

kızlar yardım ederseniz sevinirim bi türlü bunun sonucunu bulamadım ya lütfen yardım etsn biri
ben test yaptım yarım saat sonraki sonuclar gecersiz mi
ilişki üzerinden 21 gün geçti yarım saat icinde ikinci cizgi yoktu ama 2 saat üc saat sonra diger czgi hafiften belirdi hamilemiyim sizce?:44::44::44:

Gebeli ilişki zamanına göre değil adet dönemine göre hesap edilir adet tarihinizin üzerinden bir kaç gün geçtikten sonra bu testi yaparsanız sonuca ulaşabilirsiniz. Ayrıca test kutusunun içindeki prospektüsü okursanız orada da göreceksinizdir bu testler de 30 dakikadan sonra çıkan sonular dikkate alınmaz. Yani tahminim o ki hamile değilsiniz, tabi beklenen adet tarihinizde bu sonuca varabilmek için önemli bir faktör

Hamiilelikte oLabilir benim yaptigim testlerin hic biri 1-2 saat sonra sonucu deyistirmedi yani hep negatifti bence bi test daha yap emin olmak icin

selam kızlar, ben dün idrar testi yaptım ewde pozitif çıktı, bu sabahta kan testi yaptırdım doktor negatif dedi. kafam cok karışık, biraz daha beklesem mi anlamadım?böyle bişi yaşayıp sonunda hamile olduğunu öğrenen var mı?

kızlar yardım ederseniz sevinirim bi türlü bunun sonucunu bulamadım ya lütfen yardım etsn biri
ben test yaptım yarım saat sonraki sonuclar gecersiz mi
ilişki üzerinden 21 gün geçti yarım saat icinde ikinci cizgi yoktu ama 2 saat üc saat sonra diger czgi hafiften belirdi hamilemiyim sizce?:44::44::44:
eger 2. cizgi silik ciktiysa bence hamilesindir cnm ama se yinede 2 gun sonra tekrar et testi benim basimdanda aynisi gecti 2 gun sonra tekrarladim cizgi netlesmisti cnm bence sende dene...

slm arkadaşlar 5 ay önce bebek 2 - 3 haftalıkken düşük yaptım. düşükten sonra korunuyorduk bu ay korunmadan bi kez ilişkiye girdik. ilişkiden bi kaç gün sonra ilk farkettiğim kirpiklerimin karışıklığı oldu 4 gün kadar srdü onun yanı sıra şiddetli baş ağrıları kasık karın ağrıları ,eğilip kalkarken özellikle batmalar oluyor şuanda 3 gün gecikti adetim ama hergün sanki adet olcakmısım gibi ağrılar var tmm oldum dıyorum ama geln giden yok. 3gecedir yatmadan ped koyuyorum kesin oluyorum diyipp sabaha yine bişey yok. aynı zamanda sabahları hep ishal oluyorum birde ellerim ayaklarım buzz gibi ısınmıyorlar. test için biraz daha bekliycem ama sizce hamilemiyimdir..:49:

selam kızlar, ben dün idrar testi yaptım ewde pozitif çıktı, bu sabahta kan testi yaptırdım doktor negatif dedi. kafam cok karışık, biraz daha beklesem mi anlamadım?böyle bişi yaşayıp sonunda hamile olduğunu öğrenen var mı?

benim ilk gebeliğimde yaptığım tüm testler negatif kan testim belirsiz çıkmıştı.hatta ultrasonda da doktor görememişti.en son vajinal ultrasonda kesinleşmişti hamile olduğum.ama içimde hep bir his vardı.biraz daha bekleyip iyi bir doktora git bence..hayırlısı olur inşallah.

Back