- 15 Aralık 2009
- 3.964
- 61
- 163
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ArkadaŞlar 5 tane İdrar testİ yaptım hepsİ pozİtİf Çıktı İlk defa 8 gÜn gecİktİ hİÇ gecİkmezdİ ve Şuan adet oldum ama adet aĞrılarım yok Çok normalİm acaba dÜŞÜkmÜ yapıyorum yoksa ÜstÜnemİ gÖrÜyorum lÜÜÜÜttttttfeeeeeeeen yardımcı olun
kızlar bız bı hafta once korunmayı bıraktık.adetımden 3gun gectı ustunden.normaldede hep gec oluyo ztn.acaba o hassas testlerden alsam hamıle olup olmadıgımı ogrenebılırmıyımmmm....
mrb arkadaslar
iki gün önce eşimle bi denememiz oldu.sorum şu:eczaneden bir gebelik testi alsam sonucu öğrenebilirmiyim ve bu sonuca güvenebilirmiyim?testi ne zaman yapmalıyım?belirli bir süresi varmıdır? Bir de ben 2 gün öncesine kadar bir antidepresan kullanıyordum cipralex.2 gündür kullanmıyorum belki hamileyimdir diye.cipralexin hamilelikte bir riski varmıdır?ltf yardımcı olun kafam karışık..
arkadasım bende ınan anlayamdım.idrar testinde benimde pozitif cıktı.ama kanda çıkmadı.adette olmadım daha.anlamadım bu ısı
mrb arkadaslar
iki gün önce eşimle bi denememiz oldu.sorum şu:eczaneden bir gebelik testi alsam sonucu öğrenebilirmiyim ve bu sonuca güvenebilirmiyim?testi ne zaman yapmalıyım?belirli bir süresi varmıdır? Bir de ben 2 gün öncesine kadar bir antidepresan kullanıyordum cipralex.2 gündür kullanmıyorum belki hamileyimdir diye.cipralexin hamilelikte bir riski varmıdır?ltf yardımcı olun kafam karışık..
merhaba arkadaşlar size bi sorum var lütfen yardım edin. 8 gündür adet olmuyorum sık sık idrara çıkıyorum vajinamda kaşıntı var hemde çok kötü midemde de bi tuhaflık var kokulara aşırı duyarlı olmaya başladım kısacası şu test yaptım ama negatif çıktı hamile olabilir miyim acaba test yanlış çıkabilir mi yoksa başka bi sorunum mu var acaba
merhaba canim insallah hamilesinidr once kanda sonra idrara gecer hormon umut edelim de erken yapmis ol testi
hakkinda hayirlisi rabbim hepimize hayirli evlat versin bende adetim adetim 13 gun gecikti 3 gun gecmisken yaptim negatif cikti bir daha da yapip moralimi bozmak istemyiorum kasiklarimda cok agri var sanki adet olcakmisim gibi haziran 4 te doktora gidicem o zamana kadar test yapmicam bakalim hayirlisi allah yardimcimiz olsun cok sabir versin meleklerimize kavusana kadaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
slm arkadaslar, ben yeni katıldım aranıza ve çok ciddi bi sorunum var adet olmadım henüz normalde mayıs 23-24 gibi olmam gerekiyordu çok nadir ara sıra kasıklarımda agrı oluyor bazende birden bire belime agrı giriyor basım dönüyor dün eczaneden test aldım negetif çıktı gögüslerimde agrı var .
adet olmama durumuma çok sıkıntı yaptım kafamın içinde sanki iki tane fil var ikiside birbiriyle kavga ediyor gecen yıl nisan ayında düşük yaptım normalde hiç adet günüm sasmazdı artık umudumda kalmadı test negatif çıkınca morelim alt üst olmuş durumda lütfen yardım edin kendimi çok kötü his ediyorum
hayirlisini dile allahtan herseyin zamani var bak bende bakliyorum biraz sabirli olmaliyiz canim
allah hepimize cok sabir versin