- 15 Mart 2025
- 47
- 7
- 1
- 24
- Konu Sahibi sedanur6161616161
Normalde adetten önce karın ağrısı yaşamazdim adetime 1 gün var kasıklarım sızlıyor ve karnimda hafif kramplar oluyor sizce gebelik mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerden bilebiliriz? bir sürü sebebi olabilir. Test yapabilirsinNormalde adetten önce karın ağrısı yaşamazdim adetime 1 gün var kasıklarım sızlıyor ve karnimda hafif kramplar oluyor sizce gebelik mi
Bu belirtileri yaşayanlar için sordum cevap vermek zorunda degilsinnerden bilebiliriz? bir sürü sebebi olabilir. Test yapabilirsin
müneccinlerden mi cevap bekliyorsun? Test yap at yorumlanırBu belirtileri yaşayanlar için sordum cevap vermek zorunda degilsin
Saygısızlık yapmamüneccinlerden mi cevap bekliyorsun? Test yap at yorumlanır
Haklı buluyorum arkadaşı . Görsel test bişi gormeden insanlar ne desin ki bahsettifin şey regl agrisiSaygısızlık yapma
müneccinlerden mi cevap bekliyorsun? Test yap at yorumlanır
Ey allahm benim anlatmak istediğim aynı durumu yaşayan varmı nasıl bı kafa yapiniz varHaklı buluyorum arkadaşı . Görsel test bişi gormeden insanlar ne desin ki bahsettifin şey regl agrisi
İyi de herkeste farklıdır. Hamilelik belirtileri regl belirtileri ile aynı olduğunu söylüyorlar. Reglinize sadece 1 gün varmış. Hani bi 10 gün geçmiş olsa konu açıp sorsanız yine mantıklı gelecekte.Ey allahm benim anlatmak istediğim aynı durumu yaşayan varmı nasıl bı kafa yapiniz var
Çok haklısın gerçekten kötü yorum yapacak olanlar yazmayın kardeşimBu belirtileri yaşayanlar için sordum cevap vermek zorunda degilsin
Hanımefendi ben 2 yıldır çocuk için uğraşıyorum bilinçsiz değilm gebelik üzerine sayfam bile var benim merak ettiğim bende böyle bir durum olmuyordu olupta hamile olan varmı gebelik testi yapınca zaten pozitif negatif kendim bilirim anlarım yani benim merakım buİyi de herkeste farklıdır. Hamilelik belirtileri regl belirtileri ile aynı olduğunu söylüyorlar. Reglinize sadece 1 gün varmış. Hani bi 10 gün geçmiş olsa konu açıp sorsanız yine mantıklı gelecekte.
Bence bir test yapın. Prodüctör alın biraz pahalı ama en iyi sonucu o veriyor, diğerleri yalancı pozitif çıkarabiliyor
Yapicam inşallah eşim getirsindeÇok haklısın gerçekten kötü yorum yapacak olanlar yazmayın kardeşim
bu belirtiler hem regl hende hamilelik belirtisi olabilir 1 gün varmış zaten test yaparsanız çıkar![]()
Sonucu atın lütfenYapicam inşallah eşim getirsinde![]()
Aticam inşallah gebeliktirSonucu atın lütfen
İnşallahAticam inşallah gebeliktir![]()
İnşallah
Yaptm test hicbsey cikmadi maalesefİnşallah