Gebelik mi?

BlairWaldorf_23

Be your own hero !
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
538
406
303
Almanya
Merhabalar hanımlar, aynı konuyu Gebelik bölümüne de açtım fakat orada cevap alamadım. O yüzden konuyu buraya da açıyorum. Umarım sorun olmaz.

Benim 8,5 aylık bir oğlum var şükürler olsun.

6 aya kadar emzirebildim sonrasında kesinlikle kabul etmedi maalesef. 4 ay regl olmadım.

Regl olduktan sonra ise her ay düzenli geliyordu. Fakat artık 1 hafta gecikme var. Cuma sabahı gebelik testi yaptım negatif çıktı.

Aynı durumu yaşayan oldu mu? Yani bir doğum sonrasında düzenli iken bu kadar gecikme yaşayan oldu mu aranızda acaba?
Gebelik olsa testte çıkardı diye düşünüyorum.

Bu arada biz korunuyoruz. Aslında en az 1,5 sene daha ikinci bir çocuk düşünmüyoruz. Yani gebe kalma ihtimalim çok çok düşük. Fark etmediğimiz bir kaza falan olması lazım.

Tabi eğer sonuç pozitif çıkarsa kısmeti varmış derim sevinirim fakat bu belirsizlik beni biraz tedirgin ediyor. Jinekolog için randevu almak yine 2 hafta sürecektir bu yüzden danışmak istedim. Pazartesi ilk iş orayı aramak olacak.

Teşekkürler 🥰

Havalardan falan olabilir. İlkim bile değişti biyolojik saat napsın. O testlere pek güven olmuyor. En kesin sonuç sağlık ocağına bi kan versen bir günde öğrenirsin.
Pazartesi doktorumu arayıp en erken ne zaman gelebilirim diye öğrenirim artık. Almanya 'da yaşıyorum o yüzden randevusuz gidince çok uzun süre bekletiyorlar. Bebekle zor oluyor 😔

Geliyor ban. Korunuyoruz dediğiniz şey ger çekilme mi? :işsiz:
Pardon da ban yiyecek ne yazdım? Hangi korunma yöntemi olduğunu detaylı anlatmam mı gerekiyor?
Durumu yaşayan veya bir fikri olan var mı diye sordum. Akıl hocalığı istemedim. Teşekkürler.

Korunurken hamile kalmak zor olsa gerek.
Bilmem bir arama motoruna yaz öğren bakalım. Mesela doğum kontrol hapının veya spiralin %100 bir kesinlik ile korumadığını bilmiyorsan da öğrenmiş olursun.

Pazartesi doktorumu arayıp en erken ne zaman gelebilirim diye öğrenirim artık. Almanya 'da yaşıyorum o yüzden randevusuz gidince çok uzun süre bekletiyorlar. Bebekle zor oluyor 😔

Pardon da ban yiyecek ne yazdım? Hangi korunma yöntemi olduğunu detaylı anlatmam mı gerekiyor?
Durumu yaşayan veya bir fikri olan var mı diye sordum. Akıl hocalığı istemedim. Teşekkürler.

Bilmem bir arama motoruna yaz öğren bakalım. Mesela doğum kontrol hapının veya spiralin %100 bir kesinlik ile korumadığını bilmiyorsan da öğrenmiş olursun.
Yanlış yere konu açmanız da ban sebebi. Burda akıl hocalığı istenmediyse hiç bir bölüme de konu açılmamalı . 🤷🏻‍♀️

Benim emzirme devam ederken düzenli gelmedi.
Hatta emzirme biteli neredeyse iki yıl olacak bir yıldır fln eskisi gibi düzenli.
Bir de mevsim geçişleri, hava değişimi de etkiler

Sevişen herkesin bir miktar hamile kalma ihtimali vardır, hiç-bir yöntem yüzde yüz korumaz demişsiniz siz de zaten yani test negatif çıktıysa yoktur , havadan sudan , stresten her şeyden gecikme olabiliyor . Olursa sevinirim demişsiniz yani cevap alamadım diye her bölüme konu açacak bir sorun yokmuş ortada , tepkiler de haksız değil 😁

Baktım yüzde doksan sekiz koruyormus. Kadınlar kulübünde hemen her kadın korunurken hamile kalıyor. Bütün yüzde ikilik yüzde birlik dilimler burada mi toplanmis?

Emzirirken 10 gun kadar bir gecikme oldu adetimde. Yaptiginiz test negatif ciktigi icin hamile olma olasiliginiz bence dusuk. Ancak sizin yerinizde olsam kan testi de verir netlestiririm. Insallah hakkinizda hayirlisi olur.

Farkında olmadan stres yapmışsındır bugünde olmadım diye bekleyince daha çok gecikiyor. Olursa sevinirim demişsin acele edecek ne var? Zaten emzirmede bitmiş ilaç mı kullanıyorsun neyden tedirgin oldun anlamadım birde erken gebelik testi yap geç döllenme ihtimaline karşı

Benim de aşırı düzenli olmasına rağmen arada bir gecikmeler olabiliyor. Bir de çocuk emzirme derken hormonlarınız da etkinlenmiş olabilir. 10 gün gecikmeyi ben bu sebeplerden dolayı gecikme olarak görmüyorum. Belki de yumurtlamanız geç olmuştur. Eğer doktora gitmeniz 2 haftayı bulacaksa tekrar test yapabilirsiniz 3-4 gün arayla

Yanlış yere konu açmanız da ban sebebi. Burda akıl hocalığı istenmediyse hiç bir bölüme de konu açılmamalı . 🤷🏻‍♀️
Başında sebebini belirttim. Gereken de yapıldı.
Siz ne demek istediğimi anlamamışsınız. Verdiği cevabın konum ile alakası olsaydı, evet haklı olurdunuz.

Sevişen herkesin bir miktar hamile kalma ihtimali vardır, hiç-bir yöntem yüzde yüz korumaz demişsiniz siz de zaten yani test negatif çıktıysa yoktur , havadan sudan , stresten her şeyden gecikme olabiliyor . Olursa sevinirim demişsiniz yani cevap alamadım diye her bölüme konu açacak bir sorun yokmuş ortada , tepkiler de haksız değil 😁
Tamam 👍🏻

Baktım yüzde doksan sekiz koruyormus. Kadınlar kulübünde hemen her kadın korunurken hamile kalıyor. Bütün yüzde ikilik yüzde birlik dilimler burada mi toplanmis?
Demek ki öyleymiş.
Ne tesadüf.
Ben size hangi yöntem olduğunu söylemedim, örnek verdim. Ayrıca yalan borcum mu var ki açığımı yakalamış gibi ithamda bulunuyorsunuz?

Canım yanlış anlama da biraz fazla savunmacısın hemen kavga arıyorsun ama yardım istiyorsun tuaf
Kavga aramıyorum. Benimle konuşurken sanki karşılarında çocuk varmış gibi cevap yazmaları çok saygısızca. Benim kimseye yalan borcum yok. Hı hı eminim öyledir edasıyla cevap vereceklerse vermesinler daha iyi.

Başında sebebini belirttim. Gereken de yapıldı.
Siz ne demek istediğimi anlamamışsınız. Verdiği cevabın konum ile alakası olsaydı, evet haklı olurdunuz.

Tamam 👍🏻

Demek ki öyleymiş.
Ne tesadüf.
Ben size hangi yöntem olduğunu söylemedim, örnek verdim. Ayrıca yalan borcum mu var ki açığımı yakalamış gibi ithamda bulunuyorsunuz?

Kavga aramıyorum. Benimle konuşurken sanki karşılarında çocuk varmış gibi cevap yazmaları çok saygısızca. Benim kimseye yalan borcum yok. Hı hı eminim öyledir edasıyla cevap vereceklerse vermesinler daha iyi.
Siz de ısrarla bizi anlamıyorsunuz. :işsiz:

Vücudumuz makine değil, hiç mi aksaklıklar olmayacak. Hem biz burdan buna ne diyebiliriz :) kan verin çok korkuyorsaniz
Teşekkür ederim

Benim emzirme devam ederken düzenli gelmedi.
Hatta emzirme biteli neredeyse iki yıl olacak bir yıldır fln eskisi gibi düzenli.
Bir de mevsim geçişleri, hava değişimi de etkiler
Benim de geç geldi ama geldiğinden beri düzenliydi. Ondan tedirgin oldum biraz. Haklısınız hepsi olabilir. Hayırlısı artık 😊

Emzirirken 10 gun kadar bir gecikme oldu adetimde. Yaptiginiz test negatif ciktigi icin hamile olma olasiliginiz bence dusuk. Ancak sizin yerinizde olsam kan testi de verir netlestiririm. Insallah hakkinizda hayirlisi olur.
Ben de öyle düşünüyorum ama bakalım. Öğreniriz inşallah 😊

Farkında olmadan stres yapmışsındır bugünde olmadım diye bekleyince daha çok gecikiyor. Olursa sevinirim demişsin acele edecek ne var? Zaten emzirmede bitmiş ilaç mı kullanıyorsun neyden tedirgin oldun anlamadım birde erken gebelik testi yap geç döllenme ihtimaline karşı
Stres etkilemiş olabilir. Hayır bir süre daha çocuk kesinlikle düşünmüyoruz normalde. Olursa sevinirimden kastım, kısmeti varmış derim. Acelem yok, zaten belirtmiştim konuda.
Teşekkürler

Testi yaptiginizda 5 gunluk gecikme varmis. Olsa testte çıkmamasi mumkun degil.
Ben de öyle düşünüyorum teşekkür ederim.

Benim de aşırı düzenli olmasına rağmen arada bir gecikmeler olabiliyor. Bir de çocuk emzirme derken hormonlarınız da etkinlenmiş olabilir. 10 gün gecikmeyi ben bu sebeplerden dolayı gecikme olarak görmüyorum. Belki de yumurtlamanız geç olmuştur. Eğer doktora gitmeniz 2 haftayı bulacaksa tekrar test yapabilirsiniz 3-4 gün arayla
Evet zaten kontrol amaçlı gidecektim artık o zamana kadar ne olur bilemiyorum. Hayırlısı. Teşekkür ederim

Siz de ısrarla bizi anlamıyorsunuz. :işsiz:

Şu aşağıda verdiğiniz cevabın ne gibi bir yardımı var bana? Bir açıklayın ben de neyi yanlış anladığımı bileyim. Korunma yöntemleri hakkında mı konuşmamız gerekiyor? Veya birilerinin burada kesin öyledir diye ithamda mı bulunması gerekiyor? Ben cevabımı aldım teşekkürler.

Geliyor ban. Korunuyoruz dediğiniz şey ger çekilme mi? :işsiz:

Şu aşağıda verdiğiniz cevabın ne gibi bir yardımı var bana? Bir açıklayın ben de neyi yanlış anladığımı bileyim. Korunma yöntemleri hakkında mı konuşmamız gerekiyor? Veya birilerinin burada kesin öyledir diye ithamda mı bulunması gerekiyor? Ben cevabımı aldım teşekkürler.
İnsanlar istediğiniz cümleleri kurmak zorunda değiller ki. Soruma sağlıklı yanıt alsaydım sağlıklı bir diyalogla ilerlerdik belki de. Ama o kadar frekanslarımız ayrıymış ki anlaşamadık. Hakikaten iyi günler diliyorum size. Gönlünüze göre olsun bundan sonraki alacağınız cevaplar.

Back