Gebelik mi dış gebelik mi

Amin Allah razı olsun.. Ama çok doktora gittim ve çoğu tanınmış doktor bir kısmı kararsız bir kısmı kürtaj istiyor sizce kesenin gözükme ihtimali var mıdır bu şekilde tehlikeli olabilir mi

Amin Allah razı olsun Rabbim hepimize merhamet etsin alanda O veren de O herşeye razıyım ama bu süreç çok yıprattı
Sizi çok çok iyi anlıyorum şimdi tekrar hamileyim öncekinde yaşadığım şeyleri bunda yaşayacağım diye yüreğim ağzımda sevinemiyorum bile. Sizi gerçekten çok iyi anlıyor ve hak veriyorum Allah kimseyi korktuğuna uğratmasın siz de bana dua edin olur mu

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun O ne isterse O olacak..

Tüplerde de goruluyor aslinda ama embriyonun gelisimine gore. Belli bi betadan sora gozukuyor tüplerde ama bu durumda risk olusuyor. O yuzden supheli yaklasiliyor. Ultrason ve beta takibi onemli bu konuda.
Sade frappe

Canim anliyorum seni benmde bi sagliksiz gebeliğim oldu dis gebelik süphesiyle hastanede yattim tahlillerime ultrason kontrollerime bakildi bi tehlike yoktu ama benm kanamam vardi.
Insan telasli oluyor korkuyor evham yapiyor.
Ama kendini rahatlat. Hersey normalse belki ds gebelik değil sagliksiz gebeliktir düşer kendiliginden. Belki gozukur. Cok fazla beklemeden önlemini alirsin. Gozetimdesin zaten.. bir an once sonuclanmasini dilerim
Benm dis gebelik olduğu kanitlanamadi kendiliğinden dustü. Ama benm cok kanamam oldu dusüyormus o yzuden oyle olmus. Umarim en kisa zamanda cozulur.doktorlarin onerilerine bir nebzede olsa kulak ver vardir elbet bildikleri. Insallah hayirli doktorla karsilasirsin

Öğleden sonra gideceğim inşallah kese ve bebek gözükür..
Boyle durumlarda araştırma hastanesi daha iyi doopler sokıyırlar detaylı görmek için . Yani özeller direk kürtaj parası olduğu için kestirip atabiliyorlar yine olur gbi ki sana dış gebelik diyorlar Buda kaç gün hastanede yatman demek

Benmle ozeller ilgilenmedi ben egitim arastirmaya gittim gerekli sekilde incelendi biraz zor gecti ama didikliyorlar epey bi durum varmi diye gondermiyorlar oyle bos yere

Benim ikinci hamileliğimde değerim 3700 çıkmıştı.Dört gün sonra doktora gittğimde kese görünmüştü.Doktor beş haftalık demişti.Lu an sağlıklı devam ediyor.Dış gebelik geçirdim daha önce değerlerim düzenli artmıştı.Bazı arkadaşlar düzensiz artıyor demiş ama benim düzenli artıyordu ve kanamam yoktu.Üç-dört gün ağrım çok olunca doktora gittiğimde iç kanama geçirdiğimi söyledilerAcil ameliyata alındım ve sağ tüpüm alındı.Moralinizi bozmak istemem İnşallah dış gebelik değildir.Ama hergün takip edilmesi gerekiyor.Ağrısız sızısız dışarıya kanama vermeden iç kanama olabiliyor.Ben duydum başkalarından.

Reactions: H M
Evet duzenlide artiyormus sinsi birsey anlaslmasi guc oluyor. Bebeginizi saglikla buyutun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…