Gebelik mi dış gebelik mi

Benim ikinci hamileliğimde değerim 3700 çıkmıştı.Dört gün sonra doktora gittğimde kese görünmüştü.Doktor beş haftalık demişti.Lu an sağlıklı devam ediyor.Dış gebelik geçirdim daha önce değerlerim düzenli artmıştı.Bazı arkadaşlar düzensiz artıyor demiş ama benim düzenli artıyordu ve kanamam yoktu.Üç-dört gün ağrım çok olunca doktora gittiğimde iç kanama geçirdiğimi söyledilerAcil ameliyata alındım ve sağ tüpüm alındı.Moralinizi bozmak istemem İnşallah dış gebelik değildir.Ama hergün takip edilmesi gerekiyor.Ağrısız sızısız dışarıya kanama vermeden iç kanama olabiliyor.Ben duydum başkalarından.
Zaten doktor muhtemelen dış gebelik dedi ve yarın tedavi başlayacak..

Allah yardimcin olsun ve hayirlisi ne ise onu versin.
Hep hayirlisini iste. Benimde hamileligimde kese asagi yerlesimliydi rahim agzina cok yakindi ve kanama alani vardi. Bebegime hamileligim boyunca dusecek dediler hep Allaha eger sagliksizsa dussun ve bana dayanma gucu ver eger saglikliysa siki siki tutunsun diye dua ettim. Sende hep oyle dusun. Saglikli olacaksa kesen gorunsun insallah ama sagliksiz ve hayirsiz olacaksa Rabbim saglikli bir evlat nasip etsin.

Ben en son kan tahlili verdigimde 700 kusurdu degerim duzenli artmis diye dr daha sonra bir daha istemedi. Bir hafta on gun sonra da keseyi gorme icin cagirdi. Kese gorundugunde kan degerim kacti hic bilmiyorum bakmadilar.

Gelismelerden bizi de haberdar et dualarimiz seninle

Merhaba ben 6 haftalık gebeyim geçen hafta kanamam oldu ve adet gibi süreç devam etti bu süreçte doktorlara gittim ama eve geri gönderdiler şuan özel doktırlara gidiyorum alttan muayene ediyorlar bebek ve kesesi çıkmıyor beta değerim 3400 küsür çıktı iki doktor dış gebelik deyip kürtaj dediler ben başka bir doktora gittim oda takip altında olman yeterli 6 haftalıkken gözükmeyebilir bazen dedi progesteron 9.8 çıktı bütün tahliller ve ultrasonlar yapıldı çok korkuyorum çünkü hayati tehlike bile oluşabilir dedi doktor birincisi artık ne yapmalıyım kesin tanı için ikincisi kürtaj şart mi bunun medical tedavi süreci varmış ama doktorlar hiç bunu söylemiyorlar artık çok yoruldum.. Lütfen söyler misiniz bu normal bir gebelik olabilir mi? Ve varsayalım ki dış gebelik kürtaj şart mı? Lütfen bile. Yazsın 😢
O
1 2 gün daha beklersem hayati tehlike oluşmaz mı 😢😢
Hayır oluşmaz bana doktor eğer gebelik sonlanmışsa vücut onu dışarı atar dedi benim kanamam bile yoktu kalp atışı durmuştu 1 hafta sonra kendisi düşük yoluyla geldi doktor 1 ay bekle korkma 1-2 aylık bebek anneye zarar vermez demişti arkadaşımın kesesi 4 ayda göründü

Benim değerim 900 küsürdeyken bebek daha 5 haftalıkken gözüktü vajinal ultrasonda. Doktorum sağlıksız embriyo olmasından şüphelenmişti. Düşükle sonuçlandı maalesef.

Kurtaj olursun degerin düsmesse iģne vurulur. Iģne dozuna gore duşusüne gore ayarlanir.
En son ihtimal laparoskopi
Dediğiniz gibi önce kürtaj oldum daha sonra değerler düşmeyince kanser hastası için yapılan bir iğne tedavisi varmış buna rağmen düşmeyince açık ameliyat yaptı ve sol tüpüm alındı.. Çok üzgünüm ve sezeryan süreci geçiriyorum Rabbim kimsenin başına vermesin..

Dediğiniz gibi önce kürtaj oldum daha sonra değerler düşmeyince kanser hastası için yapılan bir iğne tedavisi varmış buna rağmen düşmeyince açık ameliyat yaptı ve sol tüpüm alındı.. Çok üzgünüm ve sezeryan süreci geçiriyorum Rabbim kimsenin başına vermesin..
:KK43: gecmis olsun en kisa surede atlstman deilegıyle. O tüpün sknti olurdu sana yoksa.

Çok canım yanıyor yürüyemiyorum bile sizce normal mi bu süreçte
Çok geçmiş olsun canım allah yar ve yardımcın olsun bende dış gebelik geçirdim allahım bundan sonraki gebeliklerimi hayırlı kılsın inşallah kendini çok yorma bundan sonraki süreçte ağır kaldırma kendine çok dikkat et

X