Zaten doktor muhtemelen dış gebelik dedi ve yarın tedavi başlayacak..Benim ikinci hamileliğimde değerim 3700 çıkmıştı.Dört gün sonra doktora gittğimde kese görünmüştü.Doktor beş haftalık demişti.Lu an sağlıklı devam ediyor.Dış gebelik geçirdim daha önce değerlerim düzenli artmıştı.Bazı arkadaşlar düzensiz artıyor demiş ama benim düzenli artıyordu ve kanamam yoktu.Üç-dört gün ağrım çok olunca doktora gittiğimde iç kanama geçirdiğimi söyledilerAcil ameliyata alındım ve sağ tüpüm alındı.Moralinizi bozmak istemem İnşallah dış gebelik değildir.Ama hergün takip edilmesi gerekiyor.Ağrısız sızısız dışarıya kanama vermeden iç kanama olabiliyor.Ben duydum başkalarından.
Korkma bende iki kez kürtaj geçirdim tabi benim ölü bebek alındı ama Buda geçicek inankiÇok üzgünüm ve korkuyorum..
Kurtaj olursun degerin düsmesse iģne vurulur. Iģne dozuna gore duşusüne gore ayarlanir.Çok üzgünüm ve korkuyorum..
OMerhaba ben 6 haftalık gebeyim geçen hafta kanamam oldu ve adet gibi süreç devam etti bu süreçte doktorlara gittim ama eve geri gönderdiler şuan özel doktırlara gidiyorum alttan muayene ediyorlar bebek ve kesesi çıkmıyor beta değerim 3400 küsür çıktı iki doktor dış gebelik deyip kürtaj dediler ben başka bir doktora gittim oda takip altında olman yeterli 6 haftalıkken gözükmeyebilir bazen dedi progesteron 9.8 çıktı bütün tahliller ve ultrasonlar yapıldı çok korkuyorum çünkü hayati tehlike bile oluşabilir dedi doktor birincisi artık ne yapmalıyım kesin tanı için ikincisi kürtaj şart mi bunun medical tedavi süreci varmış ama doktorlar hiç bunu söylemiyorlar artık çok yoruldum.. Lütfen söyler misiniz bu normal bir gebelik olabilir mi? Ve varsayalım ki dış gebelik kürtaj şart mı? Lütfen bile. Yazsın
Hayır oluşmaz bana doktor eğer gebelik sonlanmışsa vücut onu dışarı atar dedi benim kanamam bile yoktu kalp atışı durmuştu 1 hafta sonra kendisi düşük yoluyla geldi doktor 1 ay bekle korkma 1-2 aylık bebek anneye zarar vermez demişti arkadaşımın kesesi 4 ayda göründü1 2 gün daha beklersem hayati tehlike oluşmaz mı
Hergün gitmeyen kanda artış varsa bebek vardır panik yapmayın doğal yolla kaldıysanız o kendi kendine rayına girer düzelirDün gittim ve gözükmedi bugün de gideceğim lütfen dua edin..
Dediğiniz gibi önce kürtaj oldum daha sonra değerler düşmeyince kanser hastası için yapılan bir iğne tedavisi varmış buna rağmen düşmeyince açık ameliyat yaptı ve sol tüpüm alındı.. Çok üzgünüm ve sezeryan süreci geçiriyorum Rabbim kimsenin başına vermesin..Kurtaj olursun degerin düsmesse iģne vurulur. Iģne dozuna gore duşusüne gore ayarlanir.
En son ihtimal laparoskopi
Dediğiniz gibi önce kürtaj oldum daha sonra değerler düşmeyince kanser hastası için yapılan bir iğne tedavisi varmış buna rağmen düşmeyince açık ameliyat yaptı ve sol tüpüm alındı.. Çok üzgünüm ve sezeryan süreci geçiriyorum Rabbim kimsenin başına vermesin..
Çok geçmiş olsun canım allah yar ve yardımcın olsun bende dış gebelik geçirdim allahım bundan sonraki gebeliklerimi hayırlı kılsın inşallah kendini çok yorma bundan sonraki süreçte ağır kaldırma kendine çok dikkat etÇok canım yanıyor yürüyemiyorum bile sizce normal mi bu süreçte
Canim ben sureci bilmjyorum ama nihayetinde bi ameliyat gecirdib ve hassas bir yer agrin elbette olabilir kendine dikkat et gecicek insallahÇok canım yanıyor yürüyemiyorum bile sizce normal mi bu süreçte