• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik mi adet mi

gunes1164

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2023
13
0
6
Merhaba hanımlar. Bu ay bebek istiyorduk. Şuan adetimin 1. Gecikme günü bundan üç dört gün önceye kadar birkaç gün açık kahverengi gibi iç çamaşırımı kirletecek derecede akıntılarım oldu ondan birkaç gün öncede peçeteye incecik bir kan gelmişti. Göğüs ağırlarım olurdu adet olmadan önce bu ay hiç olmadı ama aşırı halsizlik ve kasıklarımda ağrı var bugun idrar testi yaptım tek çizgi çıktı sizce hamile olabilir miyim yoksa adet mi olacağım bu durumu yaşayan varmı acaba bana yardımcı olabilir misiniz

Merhaba hanımlar. Bu ay bebek istiyorduk. Şuan adetimin 1. Gecikme günü bundan üç dört gün önceye kadar birkaç gün açık kahverengi gibi iç çamaşırımı kirletecek derecede akıntılarım oldu ondan birkaç gün öncede peçeteye incecik bir kan gelmişti. Göğüs ağırlarım olurdu adet olmadan önce bu ay hiç olmadı ama aşırı halsizlik ve kasıklarımda ağrı var bugun idrar testi yaptım tek çizgi çıktı sizce hamile olabilir miyim yoksa adet mi olacağım bu durumu yaşayan varmı acaba bana yardımcı olabilir misiniz
Kaset test yaptıysan negatif sonuç verebilir kandaki beta hcg yükselmeden zor çıkıyor kasette erken gebelik testleri daha iyi sonuç verebiliyor regliniz gelmezse bir iki gün bekleyin tekrarlayın bence testi

Lekelenmenin tarifi yerlesme kanamasina benziyor beklenen adetten 3-4 gun once olur diye okumustum hic yasamadim ama.
Evde yapilan testler yani idrarda gec cikar varsa kanda baktir garanti olur canim, benim gecikmemin 13. Gununde kanda cikti idrarda hic cikmamisti mesela

Back