- 31 Ocak 2025
- 711
- 198
- 18
- 25
Sonucun ne canımKan verdim ama sağlık ocağı yarın gel dedi sisteme düşmemiş hala sabah verdim ne zaman çıkar acaba sistemde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonucun ne canımKan verdim ama sağlık ocağı yarın gel dedi sisteme düşmemiş hala sabah verdim ne zaman çıkar acaba sistemde
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahEvet hamilelik belirtisiymiş yaşadıklarım .Benimde şuan kabızlığım var .Bende umudu kesmiştim Rabbim nasip etti . İnşallah sağlıkla hayırla olur .![]()
Hala olmadım doktora gidicem bugünSonucun ne canım
Sonuçun çıkmamış miydi senin canımHala olmadım doktora gidicem bugün
İnşallah canım inşallahHayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
![]()
Yaa sonucu negatifti 6.günde yaptığım kan testinde bugün 10.gün doktor randevum 4 te yazıcam ne söylerse artıkSonuçun çıkmamış miydi senin canım
Ay inslalh bebiktendir![]()
Gözün aydınYaptım canım çok şükür pozitif![]()
Hayırlı haberlerini bekliyorum canım insallh gec döllenme fln olmuşturYaa sonucu negatifti 6.günde yaptığım kan testinde bugün 10.gün doktor randevum 4 te yazıcam ne söylerse artık
Farklı bı doktora daha gitseydin kullandıkları cihazlardan da olabiliyor çünkü vardır bebiş inşallahİnşallah canım inşallah. Benim kese göründü ama 6 haftalık olmama rağmen hala bebek görünmüyor .1 hafta sonra tekrar çağırdı doktor inşallah boş gebelik değildir sağlıklı bir gebeliktir.Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı gebelikler nasip etsin
![]()
Doktor randevum da doktor sadece çok az enfeksiyonum olduğunu bunun adet gecikmesi yapmayacağını yumurtalıklarımın temelleştigini gebelik olabileceğini söyledi kan testi istedi eğer hala yok çıkarsa pazartesi adet söktürücü yazacağını söylediHayırlı haberlerini bekliyorum canım insallh gec döllenme fln olmuştur![]()
Kan sonucun çıktımı peki canım ?Doktor randevum da doktor sadece çok az enfeksiyonum olduğunu bunun adet gecikmesi yapmayacağını yumurtalıklarımın temelleştigini gebelik olabileceğini söyledi kan testi istedi eğer hala yok çıkarsa pazartesi adet söktürücü yazacağını söyledi
Yok henüz çıkmadı ama düzenli adet görüyorken birden yumurta temmelligi neden oldu anlamadımKan sonucun çıktımı peki canım ?