Gebelik mi acabaa????

Evet hamilelik belirtisiymiş yaşadıklarım .Benimde şuan kabızlığım var .Bende umudu kesmiştim Rabbim nasip etti . İnşallah sağlıkla hayırla olur .🥰🤲🥰♥️♥️
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲 ❤️

Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲 ❤️
İnşallah canım inşallah♥️. Benim kese göründü ama 6 haftalık olmama rağmen hala bebek görünmüyor .1 hafta sonra tekrar çağırdı doktor inşallah boş gebelik değildir sağlıklı bir gebeliktir.Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı gebelikler nasip etsin 🤲🤲🤲🤲

İnşallah canım inşallah♥️. Benim kese göründü ama 6 haftalık olmama rağmen hala bebek görünmüyor .1 hafta sonra tekrar çağırdı doktor inşallah boş gebelik değildir sağlıklı bir gebeliktir.Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı gebelikler nasip etsin 🤲🤲🤲🤲
Farklı bı doktora daha gitseydin kullandıkları cihazlardan da olabiliyor çünkü vardır bebiş inşallah 🤲

Hayırlı haberlerini bekliyorum canım insallh gec döllenme fln olmuştur❤️🤲
Doktor randevum da doktor sadece çok az enfeksiyonum olduğunu bunun adet gecikmesi yapmayacağını yumurtalıklarımın temelleştigini gebelik olabileceğini söyledi kan testi istedi eğer hala yok çıkarsa pazartesi adet söktürücü yazacağını söyledi

Doktor randevum da doktor sadece çok az enfeksiyonum olduğunu bunun adet gecikmesi yapmayacağını yumurtalıklarımın temelleştigini gebelik olabileceğini söyledi kan testi istedi eğer hala yok çıkarsa pazartesi adet söktürücü yazacağını söyledi
Kan sonucun çıktımı peki canım ?

Back
X