Gebelik mi acaba

Canım adet gününü bekle ..
Çünkü çok erken belirtiler bunlar ..
Tuttuysa üzerinden yerleşme için bile 12 gün geçmesi gerekiyor kaldı ki belirti..için biraz daha zamana ihtiyaç var
Kendini dinleme
İnş vardır gönlündekini versin Rabbim

Senin belirtilerini okuyorum aynı ben kuzum yaa idrarda koyulaşma hepsi aynı yani ama benim bugün çok açık pembe kanamam oldu kanama gibi ama çok açık ve az
Büyük ihtimal yerleşme 3 gün geçince test yap varsa çıkar şuan çok şidetli agrım varasıya belde ayakta duramıyorum sabah yapcam bende test

Büyük ihtimal yerleşme 3 gün geçince test yap varsa çıkar şuan çok şidetli agrım varasıya belde ayakta duramıyorum sabah yapcam bende test
İnşallah ama canım herşeyin hayırlısı sanki bu ay adet degil gibiyim nasıl desem normalde kanamam çok oluyordu . Bugün kanamam o kadar azdı ki orucumu bozup bozmamak arasında kaldım yani o derece herşeyin hayırlısın kuzum yarın beni mutlaka haberdar et özelden de yazabılirsin çok merakı ediyorum

Negatif çıktı cnaim saten daha erken yumurtalama dan 6 ci gün en as 12 ci gün olması gerek ben üstüne girmeden şüphelendim o yüzden test yaptım iğne kullancam erken öğrenmem gerke haftaya yapcam 13 u gün kan vercem varsa ims vardır senin de bu lekeden sonra 3 cü gündem sonra barsa çıkar yerleşme kanamasına çok benziyor hayırlısı hakkinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…