• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik mi acaba

Benim de vajinamda baskı olmuştu sağ kasığımda kasilmam ve ağrım olmuştu karnımın sağında bir akşam bir agri bastırdı dedim ben kesin hamileyim ve o ay hamile kalmıştım Allah gönlüne göre versin canım

Benim de vajinamda baskı olmuştu sağ kasığımda kasilmam ve ağrım olmuştu karnımın sağında bir akşam bir agri bastırdı dedim ben kesin hamileyim ve o ay hamile kalmıştım Allah gönlüne göre versin canım

Yaaa inşaallah herseyin hayırlısı cümlemizin ya şizede hayırlı evlatlar nasip etsin Allah

Hayıt otu yardımcı oluyormus canım onu kullandım adetim ıkıncı gününden itibaren birde eşime zeytinyağında bekletilmiş kuru incir her sabah akşam aç karnına verdim başka birsey yapmıyprum su an
Him ben sadece folik asit kullaniyorum ve bu ay ilkkez meryem anayin eli diye bir bitki var ondan kullandim okadar bakalim insallah tutmustur 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Kızlar ben Bir buçuk yıldır evliyim ve 9 aydır korunmuyoruz. Doktora gıttım hersey normal dedi sadece fsh değerim 11 çıkmıştı tekrar edeceğiz tahlili dedi tabi o arada virüs olduğu için e ben de acil bir durum olmadığı için gitmediğim doktora. Buradaki konularda gördüm ve hayıt otunu denedim . Şimdi soracağım seye geliyorum . Benim bazen sol kasığıöa giren sancılar var ama bu şikayetim geçen ay da vardı . Bu ay buna eşlik eden göğüs ucu kaşıntım ve göğsümde hassasiyeti var. Bugün de değişik olan vajinamda bir baskı hissediyorum sanki bişey var gibi vajinamda . Belki başka bir rahatsızlık direk gebeliğe yormak saçma belki ama dah önce olmadı bu bende ağrı değil vajinamdaki tamamen baskı sizce neden olabilir bu arada adet tarihim 10 Mayıs cevap verirseniz sevinirim çok teşekkür ederim 💕
Canım bende aynı senle 15 nisan son adet 13 yada 16 ci gün yumurtlama oldu tam emin değilim ama 16 ci günden saydım 6 ci gün çok aşırır kaşık agrım var sol taraf sabah ici sagrada okuyorm atma şeklinde beya akinti arttı idara koyulasti göğüs hassasiyeti ve kaşıntı var ben sabah test yapcam inş çıkar ikamzsa ivur hafta yapcam öbur gebeligimde yumurtama dan saydım 12 ci gün silik çıktı hamileydim kalbi duruşu ikici kez bu beim bunu çok erken öğrenmem gerek iğne başlancwk senle belirtielrimzi aynı cnaim inş hamileyizdir inş

Canım bende aynı senle 15 nisan son adet 13 yada 16 ci gün yumurtlama oldu tam emin değilim ama 16 ci günden saydım 6 ci gün çok aşırır kaşık agrım var sol taraf sabah ici sagrada okuyorm atma şeklinde beya akinti arttı idara koyulasti göğüs hassasiyeti ve kaşıntı var ben sabah test yapcam inş çıkar ikamzsa ivur hafta yapcam öbur gebeligimde yumurtama dan saydım 12 ci gün silik çıktı hamileydim kalbi duruşu ikici kez bu beim bunu çok erken öğrenmem gerek iğne başlancwk senle belirtielrimzi aynı cnaim inş hamileyizdir inş
Senin belirtilerini okuyorum aynı ben kuzum yaa idrarda koyulaşma hepsi aynı yani ama benim bugün çok açık pembe kanamam oldu kanama gibi ama çok açık ve az

Back