- 29 Kasım 2019
- 535
- 715
- 53
- 29
- Konu Sahibi denizirmakss
İnşallah canım ne zamandır istiyorsunuz peki sizInsallah canim insallah aynen cok uzuluyor bende 3 aydir korunmuyorum 2 ay negatifi gordum hem teste hem kanda umarim bu ay tutmustur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım ne zamandır istiyorsunuz peki sizInsallah canim insallah aynen cok uzuluyor bende 3 aydir korunmuyorum 2 ay negatifi gordum hem teste hem kanda umarim bu ay tutmustur
Ben 11 aydir evliyim evliligimin 4 yada 5 ayinda ben cocuk istemeye basladim ama esim biraz daha var dedi subat ayinda korunmamaya basladik isteİnşallah canım ne zamandır istiyorsunuz peki siz
Bizde ağıstostan beri korummuyoruz canım rabbim inşallah nasip ederBen 11 aydir evliyim evliligimin 4 yada 5 ayinda ben cocuk istemeye basladim ama esim biraz daha var dedi subat ayinda korunmamaya basladik iste
Insallah canim peki neylere dikkat ettin hamile kalman icinBizde ağıstostan beri korummuyoruz canım rabbim inşallah nasip eder ❤
Benim de vajinamda baskı olmuştu sağ kasığımda kasilmam ve ağrım olmuştu karnımın sağında bir akşam bir agri bastırdı dedim ben kesin hamileyim ve o ay hamile kalmıştım Allah gönlüne göre versin canım
Insallah canim peki neylere dikkat ettin hamile kalman icin
Amin tüm evlatlarımızı vatana millete hayırlı evlatlar nasip etsinYaaa inşaallah herseyin hayırlısı cümlemizin ya şizede hayırlı evlatlar nasip etsin Allah
Him ben sadece folik asit kullaniyorum ve bu ay ilkkez meryem anayin eli diye bir bitki var ondan kullandim okadar bakalim insallah tutmusturHayıt otu yardımcı oluyormus canım onu kullandım adetim ıkıncı gününden itibaren birde eşime zeytinyağında bekletilmiş kuru incir her sabah akşam aç karnına verdim başka birsey yapmıyprum su an
Canım inşallah ya ama zeytinyağlı kuru inciri bir araştır bence çok faydalı kaliteli sperm saglıyormusHim ben sadece folik asit kullaniyorum ve bu ay ilkkez meryem anayin eli diye bir bitki var ondan kullandim okadar bakalim insallah tutmustur![]()
Peki canim tesekkur ederimCanım inşallah ya ama zeytinyağlı kuru inciri bir araştır bence çok faydalı kaliteli sperm saglıyormus
İnşallah canım inşallah çok teşekkür ederimBu vajinada baskı olayını bir iki gebe arkadaşımda belirti olarak duymuştum. İnşallah hamilesindir![]()
Rabbim sizin gibi isteyip bekleyenlere versin insallah. Dogurup daha kordonu uzerinde cope atan mahluklara verecegine sizlere nasip olsun.Hayırlısı herşeyin tabi alan hayal kırıklığı da yaşamak istemiyorum adetimi bekleyip oyle test yapsam en iyisi
Rabbim düşmanıma düşündürmesin böyle bir şeyi . Amin İnşallahRabbim sizin gibi isteyip bekleyenlere versin insallah. Dogurup daha kordonu uzerinde cope atan mahluklara verecegine sizlere nasip olsun.
Uzuluyorum cunku. Sizler gibi bekleyen ne caba gosteren insanlar var ve anne olarak boyle durumlari gorunce cildiriyorum.Rabbim düşmanıma düşündürmesin böyle bir şeyi . Amin İnşallah ❤![]()
Evet çok haklısınız Rabbim bizlerde size de hayırlı evlatlar nasip etsinUzuluyorum cunku. Sizler gibi bekleyen ne caba gosteren insanlar var ve anne olarak boyle durumlari gorunce cildiriyorum.
Canım bende aynı senle 15 nisan son adet 13 yada 16 ci gün yumurtlama oldu tam emin değilim ama 16 ci günden saydım 6 ci gün çok aşırır kaşık agrım var sol taraf sabah ici sagrada okuyorm atma şeklinde beya akinti arttı idara koyulasti göğüs hassasiyeti ve kaşıntı var ben sabah test yapcam inş çıkar ikamzsa ivur hafta yapcam öbur gebeligimde yumurtama dan saydım 12 ci gün silik çıktı hamileydim kalbi duruşu ikici kez bu beim bunu çok erken öğrenmem gerek iğne başlancwk senle belirtielrimzi aynı cnaim inş hamileyizdir inşKızlar ben Bir buçuk yıldır evliyim ve 9 aydır korunmuyoruz. Doktora gıttım hersey normal dedi sadece fsh değerim 11 çıkmıştı tekrar edeceğiz tahlili dedi tabi o arada virüs olduğu için e ben de acil bir durum olmadığı için gitmediğim doktora. Buradaki konularda gördüm ve hayıt otunu denedim . Şimdi soracağım seye geliyorum . Benim bazen sol kasığıöa giren sancılar var ama bu şikayetim geçen ay da vardı . Bu ay buna eşlik eden göğüs ucu kaşıntım ve göğsümde hassasiyeti var. Bugün de değişik olan vajinamda bir baskı hissediyorum sanki bişey var gibi vajinamda . Belki başka bir rahatsızlık direk gebeliğe yormak saçma belki ama dah önce olmadı bu bende ağrı değil vajinamdaki tamamen baskı sizce neden olabilir bu arada adet tarihim 10 Mayıs cevap verirseniz sevinirim çok teşekkür ederim![]()
Senin belirtilerini okuyorum aynı ben kuzum yaa idrarda koyulaşma hepsi aynı yani ama benim bugün çok açık pembe kanamam oldu kanama gibi ama çok açık ve azCanım bende aynı senle 15 nisan son adet 13 yada 16 ci gün yumurtlama oldu tam emin değilim ama 16 ci günden saydım 6 ci gün çok aşırır kaşık agrım var sol taraf sabah ici sagrada okuyorm atma şeklinde beya akinti arttı idara koyulasti göğüs hassasiyeti ve kaşıntı var ben sabah test yapcam inş çıkar ikamzsa ivur hafta yapcam öbur gebeligimde yumurtama dan saydım 12 ci gün silik çıktı hamileydim kalbi duruşu ikici kez bu beim bunu çok erken öğrenmem gerek iğne başlancwk senle belirtielrimzi aynı cnaim inş hamileyizdir inş