- 29 Kasım 2019
- 535
- 715
- 53
- 29
- Konu Sahibi denizirmakss
-
Test yaptınmı canımKızlar biz Bir buçuk yıldır evliyim ve 9 aydıt korunmuyoruz. Doktora gıttıkçm hersey normal dedi sadece fsh değerim 11 çıkmıştı tekrar edeceğiz tahlili dedi tabi o arada virüs olduğu için e ben de acil bir durum olmadığı için gitmediğim doktora. Buradaki konularda gördüm ve hayıt otunu denedim . Şimdi soracağım seye geliyorum . Benim bazen sol kasığıöa giren sancılar var ama bu şikayetim geçen ay da vardı . Bu ay buna eşlik efen göğüs ucu kaşıntım ve göğsümde hassasiyeti var. Bugün de değişik olan vajinamda bir baskı hissediyorum sanki bişey var gibi vajinamda . Belki başka bir rahatsızlık direk gebeliğe yormak saçma belki ama dah önce olmadı bu bende ağrı değil vajinamdaki tamamen baskı sizce neden olabilir cevap verirseniz sevinirim çok teşekkür ederim
Hayır yapmadım yani adetime bir hafta olduğu için yapmadım sizce gebelik belirtisi olabilir miTest yaptınmı canım
yumurtalama üzerinden kaç gün geçtiKızlar ben Bir buçuk yıldır evliyim ve 9 aydır korunmuyoruz. Doktora gıttım hersey normal dedi sadece fsh değerim 11 çıkmıştı tekrar edeceğiz tahlili dedi tabi o arada virüs olduğu için e ben de acil bir durum olmadığı için gitmediğim doktora. Buradaki konularda gördüm ve hayıt otunu denedim . Şimdi soracağım seye geliyorum . Benim bazen sol kasığıöa giren sancılar var ama bu şikayetim geçen ay da vardı . Bu ay buna eşlik eden göğüs ucu kaşıntım ve göğsümde hassasiyeti var. Bugün de değişik olan vajinamda bir baskı hissediyorum sanki bişey var gibi vajinamda . Belki başka bir rahatsızlık direk gebeliğe yormak saçma belki ama dah önce olmadı bu bende ağrı değil vajinamdaki tamamen baskı sizce neden olabilir bu arada adet tarihim 10 Mayıs cevap verirseniz sevinirim çok teşekkür ederim
Adetim henüz geçmedi1. Adetin gecti mi?
2. Supheliysen neden test yapmiyorsun?
Olabilir tabi bence test yap inşallah hamilesindirHayır yapmadım yani adetime bir hafta olduğu için yapmadım sizce gebelik belirtisi olabilir mi
7,8 gün geçtiyumurtalama üzerinden kaç gün geçti
Belirtiler icin erken acikcasi o yizden erken gebelik yesti deneyebilirsin.Adetim henüz geçmedi
Bu yüzden test yapmadım açıkcası
Ay çok teşekkür ederim inşallahh inşallahOlabilir tabi bence test yap inşallah hamilesindir
Bu ay korundugum halde korktum ;( acaba mi dedim ama ciddi anlamda adet belirtileri ile hamilelik belirtileri ayni. Bende sadece uyku yapiyor en erken belirtisiAdetinin geçmesini bekle bence .Bende sürekli belirti yaratırdım kendime ,meğersem hepsi adet olacağım için vücudumun bana gösterdiği belirtilermiş.Ama inşallah vardır , neden olmasın
Canim bu ay bende ayni seyleri yasiyorum gogusumde kasinti vardi sonra agirlik basladi gogusum buyudu ve az agrim olmaya basladi kasik desen en cok sol kasigimda var arada sag kasigim da oluyor ama benim hic olmadi genellikle adet olacakmisim gibi sancim olurdu ama hic olmadi karnimdan ayaklarima inen agrilatim olurdu yani olmadi insallah hamisizdir canim benimde 7 mayisKızlar ben Bir buçuk yıldır evliyim ve 9 aydır korunmuyoruz. Doktora gıttım hersey normal dedi sadece fsh değerim 11 çıkmıştı tekrar edeceğiz tahlili dedi tabi o arada virüs olduğu için e ben de acil bir durum olmadığı için gitmediğim doktora. Buradaki konularda gördüm ve hayıt otunu denedim . Şimdi soracağım seye geliyorum . Benim bazen sol kasığıöa giren sancılar var ama bu şikayetim geçen ay da vardı . Bu ay buna eşlik eden göğüs ucu kaşıntım ve göğsümde hassasiyeti var. Bugün de değişik olan vajinamda bir baskı hissediyorum sanki bişey var gibi vajinamda . Belki başka bir rahatsızlık direk gebeliğe yormak saçma belki ama dah önce olmadı bu bende ağrı değil vajinamdaki tamamen baskı sizce neden olabilir bu arada adet tarihim 10 Mayıs cevap verirseniz sevinirim çok teşekkür ederim
Hayırlısı herşeyin tabi alan hayal kırıklığı da yaşamak istemiyorum adetimi bekleyip oyle test yapsam en iyisiBu ay korundugum halde korktum ;( acaba mi dedim ama ciddi anlamda adet belirtileri ile hamilelik belirtileri ayni. Bende sadece uyku yapiyor en erken belirtisi
Ay inşallah sen test yaptın mı pekiCanim bu ay bende ayni seyleri yasiyorum gogusumde kasinti vardi sonra agirlik basladi gogusum buyudu ve az agrim olmaya basladi kasik desen en cok sol kasigimda var arada sag kasigim da oluyor ama benim hic olmadi genellikle adet olacakmisim gibi sancim olurdu ama hic olmadi karnimdan ayaklarima inen agrilatim olurdu yani olmadi insallah hamisizdir canim benimde 7 mayis
Cuma gunu yaptim negatif cikti ama yanlis zmaanda yaptim netten baktim adetten en az 2 3 gun once sonuc alabiliniyor ben adetten 6 gun once yaptim oyuzden biraz daha bekliyorum tekrar yapabilmem icin var gibi hissediyorum ama bakalimAy inşallah sen test yaptın mı peki
Eczaneden normal gebelik testi mi alıyorsunuz peki yoksa erken gebelik testi mi sizce Pazartesi almalı mıyımCuma gunu yaptim negatif cikti ama yanlis zmaanda yaptim netten baktim adetten en az 2 3 gun once sonuc alabiliniyor ben adetten 6 gun once yaptim oyuzden biraz daha bekliyorum tekrar yapabilmem icin var gibi hissediyorum ama bakalim
Ben normal test aldim erken gebelik testinin fiyati degisiyor canim bide pazartesi alsan bile bence yapma sonuc seni varsa bile uzebilir yani negatif olabilir dayanabilirsen en fazla cuma gunune kadar dayan cuma gunu bence kesin sonuc alabilrsin ama erken gebelik testinde de sali yada carsamba gunu sonuc alirsinEczaneden normal gebelik testi mi alıyorsunuz peki yoksa erken gebelik testi mi sizce Pazartesi almalı mıyım
Ben normal test aldim erken gebelik testinin fiyati degisiyor canim bide pazartesi alsan bile bence yapma sonuc seni varsa bile uzebilir yani negatif olabilir dayanabilirsen en fazla cuma gunune kadar dayan cuma gunu bence kesin sonuc alabilrsin ama erken gebelik testinde de sali yada carsamba gunu sonuc alirsin
Öyle yapayım dediğin gibi göremeyince üzülüyor insan hayırlısı hakkımızda inşallah güzel haberler veririz birbirimizeBen normal test aldim erken gebelik testinin fiyati degisiyor canim bide pazartesi alsan bile bence yapma sonuc seni varsa bile uzebilir yani negatif olabilir dayanabilirsen en fazla cuma gunune kadar dayan cuma gunu bence kesin sonuc alabilrsin ama erken gebelik testinde de sali yada carsamba gunu sonuc alirsin
Insallah canim insallah aynen cok uzuluyor bende 3 aydir korunmuyorum 2 ay negatifi gordum hem teste hem kanda umarim bu ay tutmusturÖyle yapayım dediğin gibi göremeyince üzülüyor insan hayırlısı hakkımızda inşallah güzel haberler veririz birbirimize ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?