Yumurtlamanda sıkıntı yokmuş niye incir kürü yaptın bi de üzerine bal-tarçın-çörekotu. Artık 60 güne adet olursan şükür. Eşin kullansın bi sorunun yoksa kullanma sen. Keçiboynuzu özü içebilirsin sende o da hamile kalmayı kolaylaştırıyor. Ama bi sıkıntın yokmuş kürlerle mahvetme düzenini. Ve en önemlisi sakinleş stres yapma. Yumurtlama takibi yap. Ağrısına dayanırım diyorsan rahim filmi çektir. Çektirenler bi kaç içinde hamile kalıyor genelde. Bende 6 aylık evliyim 5 aydır deniyoruz. Ama ben de düşünüyorum rahim filmini tüpleri açıyormuş. Eğer tıkanıklıktansa ya da yapışıklılık falan varsa onları açıyor. Eşin sperm tahlili yapmadıysa yaptırsın bi an önce. En önemlisi stres yapma! Özellikle anne olamayacak mıyım, yaş geçiyor, benim ne zaman çocuğum olacak triplerine girme. Etraftan soranlara kulak asma. Cevap vermek istiyorsan şimdilik düşünmüyoruz de. İstediğini söylersen olmadıkça üstüne gelirler. Senin ki büyük bi ihtimalle stresten olmuyor. Bi ay rahalırız. tres yapma hemen hamile kalırsın.