- 6 Ocak 2018
- 148
- 88
- 18
Merhaba kızlarr :)) bu konu başlıgının çok açılmış olmasını tahmin ediyorum ancak yeterli bilgiye yine sahip olamadım desteğinizi almak istedim bu konuda. Öncelikle 2 senelik evliyim ancak çocuk isteğimiz daha doğrusu olanaklarımız 7 ay öncesine kadar başldı yani 7 aydır korunmuyoruz. Korunmayınca hemen olur sandık ama yanılmışız tabiiki 27 yasımdayım. Her ay adet olduğum gün psikolojim mahvoluyor aglıyorum. Ben hiç anne olamayacakmıyım diye düşünüyorum. Eşim sigara içiyordu bu ay bıraktı aglamama dayanamayıp. Her ay düzenli adet olurum. Hem arastırma hem özel hemde devlet hastanesine gittim hiç bir sorunun yok dediler. Ancak hemen istiyorsan rahim filmi çekilerek çatlatma yapalım dedi devlet. Ama özel hastane bır senen dolsun dedi. Benım vucudumda tuylenmeler var ama hormon degerım normal çıktı. Bu ay eşime keçiboynuzu yedıriyorum. Kendim incir ve havuc kuru içiyorum her gun ve bir kaşık polen yiyorum. Bir de bal çörekotu ve tarcın karısımına başladım aksam hepsını aynı anda tuketecek psikolojıye girdim işe yarayan var mu kızlar sizde?? 1 sene once enfeksiyon kaptım idrar yollarımdan kramp şeklinde geliyordu acillik oluyordum fitil ilaç derken tedavı oldum enfeksiyon gectı. Onun da etkisi varmıdır kızlar. Bu ay olmazsa başka doktora gıdıp 1 sene oldu olmuyor çatlatmaya başlayalım diyecegım. Eşim de sperm testı ıcın yapalım dıyor. Bu konuda bana fikir vermek isteyenlere sonsuzzz teşekkürlerr canlar :)))
Son düzenleme: